Trouwfotograaf Renswoude

Jan & Miranda

Trouwen in De Hof | Renswoude

De trouwdag van Jan & Miranda begon behoorlijk druilerig. Grijs en bewolkt met miezer regen. En dat na een enorm droge zomer. En soms moet je gewoon geluk hebben, wat deze dag ook gebeurde….

Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van Miranda waar zij door een hele vrolijke dame van Zusjes Mulder werd opgemaakt. Het was nog steeds een beetje druilerig weer toen Jan Miranda kwam ophalen in een geweldige sportieve auto. Diezelfde auto moest later uiteraard door alle heren even goed bekeken worden, van zowel de binnen- als de buitenkant.

Henschotermeer

Voor de fotoshoot vertrokken we naar het Henschotermeer en daar was ons geluk : de zon! Een prachtig natuurgebied en met het zonnetje erbij was het gewoon echt genieten. Na de fotoshoot was het tijd om naar De Hof in Renswoude te rijden.

De Hof, Renswoude

Tijd voor de ceremonie. En waarom zou je die niet gelijk starten met een lekker biertje? Met dank aan de Babs 🙂 En die trend zette zich ’s avonds nog even door trouwens, want na het diner was het tijd om eens flink te feesten! We zijn met z’n allen van “links naar rechts” en weer terug gesprongen, we hebben een stuk geroeid en het was zo gezellig dat ik nog iets langer bleef!

Jan & Miranda: heel erg bedankt dat ik aanwezig mocht zijn op jullie bruiloft! Geniet van de foto’s!

Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwfotograaf Renswoude Trouwen in de Hof Renswoude

Verhalende bruidsfotografie met een Ă©cht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date