Trouwfotograaf Enschede

Bas & Daniëlle

Trouwfotograaf Enschede | Trouwen in de achtertuin

Trouwen in corona tijd…. de tijd dat we allemaal nog wèl voor de tv zaten als er een persconferentie was. Inmiddels is dat wel anders. Maar toen zaten we nog nagelbijtend tv te kijken, want wat zou er gaan veranderen? Wat mag wel en wat niet meer? Dit bruidspaar trouwde precies op de 1e dag dat er nog maar 30 mensen waren toegestaan en dan alleen een ceremonie. Voor de rest was het helemaal ingeperkt.

Maar trouwen in deze tijd is zeker niet ongezellig of minder leuk! Het is alleen anders. Het is ook vooral veel intiemer en persoonlijker omdat je nu eenmaal niet zoveel mensen mag uitnodigen. Deze dag in oktober ging ik op pad naar het oosten des lands. Op naar Enschede.

De ceremonie was nu verplaatst naar de achtertuin en daar was een geweldige setting neergezet. Via een livestream konden familieleden die er niet bij konden zijn toch meekijken. De BABS van de Gemeente Enschede maakte er een geweldige ceremonie van en na het zetten van de handtekeningen was het tijd voor bubbels, donuts en cadeaus!

Trouwfoto’s maken Abraham Ledeboerpark

Na de ceremonie en al dat lekkers, was het tijd voor de fotoshoot. Op naar het Abraham Ledeboerpark. Als je midden in oktober trouwt, dan kan het weleens ietsje kouder zijn dan normaal. Maar je krijgt wel ge-wel-dige herfstkleuren voor terug!

Ter afsluiting hebben we nog even met elkaar gegeten en kon ik met een volle maag de rit terug naar het midden van het land maken! Ondanks alle maatregelen en beperkingen was ook deze bruiloft zeer geslaagd. Heel persoonlijk & intiem en vooral gezellig!

Trouwfotograaf Enschede Trouwfotograaf Enschede Trouwfotograaf Enschede Trouwfotograaf Enschede Trouwfotograaf Enschede Trouwfotograaf Enschede Trouwfotograaf Enschede

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date