Trouwen op het strand | Castricum aan Zee

Mario & Franzi

“Sandy toes & Salty Kisses”…

Trouwen op het strand….I love it! Mario & Franzi wilden graag op het strand trouwen. In Duitsland was dat een stuk lastiger te realiseren en zo trouwden zij in Duitsland voor de wet en werd de ceremonie nog eens overgedaan hier in Nederland op het strand.

Trouwen op het strand….  Club Zand | Castricum

Toch één van mijn favoriete strandtenten. De sfeer is bij Club Zand op en top relaxed. Genieten van het strand, de zee, het uitzicht, het heerlijke eten en natuurlijk op deze dag: het stralende bruidspaar. De ceremonie werd verzorgd door trouwambtenaar Esther Pasman, uiteraard volledig in het duits. Daarna was het tijd voor het proostmoment en gezellig dineren en feesten!

En weer had ik geluk! Net als de vorige keer bij Club Zand werden we getrakteerd op een waanzinnig mooie zonsondergang en dus heb ik een aantal keren Mario & Franzi meegenomen het strand op om nog even wat toffe foto’s te maken.

Bedankt Mario & Franzi dat ik erbij mocht zijn! En voor nu: geniet van de foto’s!

* DEUTSCH *

Heiraten auf dem Strand … I love it! Mario & Franzi wollten gerne auf dem Strand heiraten. In Deutschland war das schwieriger zustande zu bringen als in Holland.
Deshalb heirateten sie Standesamtlich in Deutschland und die Feier, inklusief eine wiederholung der Formalität, in Holland auf dem Strand.

Club Zand | Castricum

Es ist einer meiner favorieten Strandlokale. Die Stimmung ist bei ‘Club Zand’ wirklich total relaxt. Geniessen auf dem Strand, am Meer, der schöne Aussicht, das herrliche essen und natürlich: das strahlende Brautpaar.
Die Formalität würde versorgt durch die Hochzeit-Offizielen Esther Pasman, selbstverständlich völlig auf Deutsch.
Danach war es zeit zum anstoßen und gemutlich zusammen essen und feiern!

Ich hatte wieder das Glück, genau wie das letzte Mal bei ‘Club Zand’ einen wunderschönen Sonnenuntergang zu haben.
Mario & franzi habe ich deshalb mehrere Male mitgenommen um auf dem Strand total schöne Foto’s zu schießen.
Vielen Dank Mario & Franzi das ich dabei sein durfte. Nun jetzt: Geniesse die foto’s!!

Locatie : Club Zand, Castricum
Trouwambtenaar : Esther Pasman

Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Bruidsfotograaf Castricum Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date