Trouwen Kasteel Sterkenburg

Koen & Leonie

Trouwen op het prachtige Kasteel Sterkenburg

Het is half Mei als ik samen met mijn collega Louise van den Broek onderweg ben naar Gouda. Vandaag trouwen Leonie & Koen op het prachtige Kasteel Sterkenburg.

Als ik aankom in Gouda bij het ouderlijk huis van Leonie word ik hartelijk ontvangen. De voorbereidingen zijn al in volle gang.  Terwijl Leonie nog in de make-up zit, heb ik even tijd om een aantal detail foto’s te maken van de ringen. Louise start bij Koen en het blijkt maar weer hoe handig het is om vooraf je riem te passen. Maar handig als hij is, wordt er een boormachine bijgehaald om er een gaatje bij te maken!

Koen haalt Leonie op in een opvallend gele cabrio en na de first look gaan we op pad in Gouda voor de fotoshoot.

Kasteel Sterkenburg, Driebergen

De bruiloft vindt plaats op Kasteel Sterkenburg in Driebergen. Een prachtig kasteel in een bosrijke omgeving én met de nodige huisdieren. Nieuwsgierig bekeken door familie Kip maken we nog een aantal foto’s. Als ik “Elfje” de trampoline spot, hebben Leonie & Koen niet veel aanmoediging nodig om eens even lekker los te gaan op de trampoline. En zelfs met trouwjurk is dat voor Leonie geen probleem om een paar flinke sprongen te maken!

Als het tijd is voor de ceremonie, wordt Koen weggegeven door zijn duidelijk zichtbaar trotse moeder en Leonie door haar net zo trotse vader.

Na de prachtige ceremonie is het natuurlijk tijd voor de heerlijke taart gemaakt door de Gebaksjuwelier. Na alle felicitaties is het tijd voor de groepsfoto’s en daarna heb ik mij aan de klim naar boven gewaagd. Tientallen trappen op om bovenop het kasteel te komen voor een paar toffe foto’s van Leonie & Koen die beneden bleven.

Het diner is natuurlijk het moment voor een paar mooie en persoonlijke speeches. De vaders van Leonie & Koen zorgden voor de nodige hilariteit en mooie herinneringen. Een vriendin van Leonie doet daar nog even een schepje bovenop.

Na het diner wordt de jurk van Leonie in een wel heel klein kamertje met teveel personen erin ingekort, zodat ze lekker kan dansen tijdens het feest.

Tijdens het feest hebben Louise en ik het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen om een paar toffe foto’s te maken tijdens de zonsondergang.

Een prachtige bruiloft op een net zo mooi Kasteel met een geweldig bruidspaar! We hebben genoten!!

Trouwfotograaf Gouda Trouwfotograaf Gouda Trouwfotograaf Gouda Trouwfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Bruidsfotograaf Gouda Trouwfoto's Gouda Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Bruidsfotograaf Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg Trouwfotograaf Kasteel Sterkenburg

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date