Trouwen in een Kebab zaak | Utrecht

G & E

Trouwen in een Kebab zaak

“We gaan trouwen in een Kebab zaak ….. ” . Ik denk dat menig persoon de wenkbrauwen optrekt en zich inbeeld dat een bruidspaar onder te felle tl-lampen in een te kleine winkel elkaar het ja-woord gaat geven.

Maar! Dan heb je ook nog KarmaKebab in Utrecht. Een hele toffe industriële locatie (net als LE:EN) en zij hadden dan ook de primeur om als eerste Kebab zaak een bruiloftsfeest te geven. De bruiloft van G & E begon pas einde van de middag met het ontvangst van de gasten. Na een stuk taart en wat lekkers te drinken, was het tijd voor de ceremonie. Alle gasten stonden gewoon om het bruidspaar heen. Een vriendin was de ceremonie spreker. Na de ceremonie was het tijd voor diner. Drie maal raden wat dat was : een broodje Kebab! Ook een kunst trouwens om dat netjes te eten, zonder je trouwpak onder de saus te smeren.

De rest van de avond was het dansen, spelletjes doen in de aangrenzende ruimte. Gasten waren aan het basketballen, tafelvoetballen en gewoon aan het genieten. Toen het tijd was voor de openingsdans was het ook tijd voor de glitters en dansen maar!

Trouwen op een speciale locatie

Gaan jullie ook trouwen op een bijzondere locatie? Willen jullie beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen?

Alle info Bruidsfotografie

“Prettige samenwerking gehad, fotos zijn mooi geworden. Communicatie was uitgebreid en volledig, we konden onze wensen goed kwijt. Resultaat was top, ook onder uitdagende licht omstandigheden.” – G & E

Trouwen bij Karma Kebab Trouwen bij Karma Kebab Trouwen bij Karma Kebab

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date