Trouwen bij Paviljoen de Witte, Scheveningen

Marijn & Nicoline

Trouwen bij Paviljoen de Witte | Scheveningen

Winterbruiloft in Scheveningen. Net voor de strengere regels van kracht werden in het laatste deel van het “corona jaar”, gaven Marijn & Nicoline elkaar het ja-woord in het prachtige Paviljoen de Witte in Scheveningen.

Samen met mijn vaste 2e fotograaf Ditta van Ekris begon ik in de ochtend bij Marijn & Nicoline thuis waar de kerstboom al mooi stond opgetuigd. Na de voorbereidingen thuis was het tijd om naar Paviljoen de Witte te gaan aan het strand van Scheveningen.

Bruiloft Paviljoen de Witte

Wegens de maatregelen die van toepassing waren ging een deel ook ‘online’ en via een livestream konden gasten in de andere zaal ook meegenieten van de persoonlijke ceremonie.

Na deze ceremonie was het tijd voor de borrel & late lunch met o.a. werkelijk heerlijk traktaties van La Dent Sucree. !

Meer weten over bruidsfotografie?

Helaas mocht er geen groot feest gegeven worden en zo was het voor Ditta en mij aan het einde van de dag ook het einde van deze heerlijke winterbruiloft!

Leveranciers :

Cupcakes : La Dent Sucree

Trouwlocatie : Paviljoen de Witte, Scheveningen

Bloemen : De Bruidsbloemist

Catering : Hospitality Masters

Hair & Make-up : Color Me Up

Review bruidspaar : 

” Karin (en ook Ditta) hebben onze bruiloft prachtig vast weten te leggen! Het werd allemaal anders door verscherping maatregelen maar wat hebben we genoten en Karin was gelukkig ook heel flexibel. Vanaf het eerste contact met Karin wisten we dat het goed zat. Onder de indruk van haar werk waren we al maar is natuurlijk heel prettig als omgang fijn is.  Ons album, super mooi, is inmiddels binnen en we zijn heel blij met deze mooie herinneringen aan die geweldige dag. Niet twijfelen gewoon Karin vragen of ze nog beschikbaar is op jouw trouwdag!” 

 

Trouwen Paviljoen de Witte

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date