Trouwen bij de Landgoederij Bunnik

Kevin & Chantal

Trouwen bij de Landgoederij Bunnik

Eind juli. Best erg lekker weer en een prachtig bruidspaar die alles zo strak hadden geregeld, dat alles ook zeer ontspannen verliep. Ik begon mijn dag bij de Landgoederij in Bunnik waar Kevin & Chantal zich gingen voorbereiden in de bruidssuite van Kasteel Cammingha. Dat ligt pal naast de Landgoederij en ook als je gaat trouwen bij de Landgoederij Bunnik kan je daar dus ook gebruik van maken.

Na de first look was het tijd om een boottochtje te maken met de sloep. En wat was het heerlijk weer om even een stukje te varen. We stopten bij Kasteel Rhijnauwen waar we een rustige plek opzochten zodat Kevin & Chantal hun geloften konden uitspreken. Als je dit nu niet wil doen tijdens de ceremonie, dan is het perfect om dat tijdens de fotoshoot te doen.

Terug bij de Landgoederij was het tijd voor de ceremonie. Het geluid tijdens de ceremonie werd verzorgd door DJ Leon. En dan zou je je afvragen : “waarom zou je dat willen?”. Geloof mij als goed geluid, muziek perfect getimed en verstand hebben van audio wel een degelijk groot verschil uitmaakt tijdens een ceremonie. De ceremonie was heel persoonlijk en daarna was het natuurlijk tijd voor taart… en felicitaties. En het schoenenspel. Best leuk als het heel warm is! 🙂

Het avondfeest werd ook verzorgd door de WeddingDJ. En ook hier was het weer een plezier om met goed geluid EN een prachtige uitgelichte zaal een heerlijk avondfeest mee te maken. De openingsdans en de rest van het feest was soort van 90’s / foute quilty pleasures. Al met al een zeer geslaagde dag!

Leveranciers Bruiloft Landgoederij Bunnik :

Review Kevin & Chantal :

” Karin heeft voor ons van het eerste begin een hele persoonlijke en professionele indruk gegeven. We waren enorm onder de indruk van de foto’s die ze ter preview had liggen. Karin is erg flexibel, weet precies waar ze de beste foto’s kan maken en hoe ze de emotie van de gasten kan vastleggen. De dag na de bruiloft kregen we al direct een kleine preview van de trouwfoto’s. Karin is een fotograaf waar je je gelijk fijn bij voelt en die ook ruimte geeft voor eigen invulling.

 

Enthousiast geworden en willen jullie meer informatie ?

Alle info over bruidsfotografie

Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik Trouwen bij de Landgoederij Bunnik

Verhalende bruidsfotografie met een Ă©cht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date