Trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal

Mariska & Gertjan

Trouwen Buitenplaats Sparrendaal

Trouwen in de herfst. Ik hou ervan! Op de trouwdag van Mariska & Gertjan was het nogal onstuimig, maar dat leverde alleen maar leuke momenten op.

Ik begon mijn dag bij Gertjan die zich voorbereidde bij het Fletcher Hotel in Huizen. Aangezien Gertjan in de mode werkt, kreeg ik dus ook een spoedcursus … mode.
Zo weet ik nu dat Italianen blijkbaar graag kleine schoenen hebben (en ik dus geen Italiaanse schoenen hoef te gaan passen met mijn Hollandse maat). Daarnaast weet hij ook hoe je een stropdas moet strikken. Op verschillende manieren notabene. Dus dit maal geen telefoon met een YouTube filmpje met ingewikkelde instructies.

Hierna vertrok ik door wind & regen naar Mariska die zich thuis aan het voorbereiden was.

In een lichtblauwe Eend kwam Gertjan Mariska ophalen. En hebben we eerst nog even kort geluncht voordat we naar een nogal winderige locatie vertrokken voor de fotoshoot. Namelijk de kop van de Oude Haven in Huizen.

Buitenplaats Sparrendaal

Wat een top locatie ! De tuin er omheen was natuurlijk volop in de herfstkleuren en daar hebben we ook nog wat foto’s gemaakt voordat de gasten arriveerden voor de ceremonie en de kerkelijke inzegening.

Na de ceremonies was het tijd voor 1 grote groepsfoto en uiteraard : de taart!

Mariska & Gertjan vonden het belangrijk om vooral te genieten met familie en vrienden onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Terwijl de ceremonie zaal werd omgetoverd tot een prachtige diner zaal was het voor ons tijd voor de groepsfoto’s op de trappen van Buitenplaats Sparrendaal.

En als je dan toch in de mode werkt, waarom dan niet ’s avonds van outfit veranderen. Een ander pak voor Gertjan en een iets ander kapsel voor Mariska voordat zij aanschoven voor het diner.

Na een paar speeches was het voor mij tijd om naar huis te gaan en kan ik niets anders zeggen dat ik weer een nieuwe favoriete trouwlocatie in mijn lijst heb staan!

Leveranciers:

Trouwpak Gertjan : PakkenFabriek
Bruidsjurk Mariska : Covers Utrecht
Trouwlocatie : Buitenplaats Sparrendaal
Bloemen : De Stijl Floral Design
Muziek : Salt Taffy
Trouwauto : Vintage Road Trips

Meer bruiloften zien? Check mijn blog!

Trouwen Buitenplaats Sparrendaal Trouwen Buitenplaats Sparrendaal Trouwen Buitenplaats Sparrendaal Trouwen Buitenplaats Sparrendaal

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date