Spontane Loveshoot / Huwelijksaanzoek

Pieter & Serena

Spontane Loveshoot / Huwelijksaanzoek

Stel je dènkt een spontane loveshoot geboekt te hebben om gewoon eens toffe foto’s van jullie als stel samen te hebben. Naast die selfies op je telefoon …..  Maar wat je niet weet is dat je vriend stiekem contact met de fotograaf heeft opgenomen en een heel complot heeft bedacht. En laat ik nu dol zijn op complotten (in boeken en films trouwens.. niet in het echte leven!) dus dat moest zeker goed komen!

Dan ga je dus samen lekker op stap in het prachtige natuurgebied De Soesterduinen en praat je over van alles en nog wat en stelde ik vragen waar ik het antwoord al op wist.

She said YES !

Het was na ongeveer een half uurtje dat het toch wel tijd werd om actie te ondernemen. Die ene vraag moest hoognodig gesteld worden. Dus nam ik Serena even apart terwijl Pieter zich voorbereidde en de ring te voorschijn kon toveren. En gelukkig : ze zei JA! En zo werd deze spontane loveshoot een huwelijksaanzoek!

Spontane loveshoot

Een loveshoot. Ja ik weet het klinkt een beetje zoetsappig en sommige mensen schieten gelijk in een soort van paniekmodus want daar moeten ze toch echt niet aan denken! Een beetje “romantisch” doen voor de camera met een fotograaf die je misschien niet eens zo goed kent.

Veel stellen zijn allergisch voor poseren zodra het een “verplichting” wordt. Poseren doe je namelijk wel vaker voor je zelf, als je een selfie neemt (alleen of met z’n tweeën). Het is alleen anders als een derde ineens aanwijzingen gaat geven. Nou dat doe ik dus niet, of zeer zelden dan. Geloof ik absoluut niet in. Dat is ook niet mijn doel. Ik wil namelijk met mijn foto’s laten zien wie jullie zijn.. alleen en samen. En het ene stel ligt constant in een deuk samen, de volgende zijn serieuzer en de ander meer ingetogen. Hoe jullie ook zijn als persoon en als stel, het is gewoon super leuk om mooie foto’s te hebben.

En! Die kan je natuurlijk – als je en passant nog even ten huwelijk wordt gevraagd – mooi gebruiken voor jullie aanstaande huwelijk!

Willen jullie ook mooie foto’s? Heb je het plan om je partner ten huwelijk te vragen en wil je dat eigenlijk ook wel vastgelegd hebben?

Dat willen wij ook!

 

Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot Spontane Loveshoot

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date