Portretfotograaf Soesterduinen

Spontane familiefoto's!

Portretfotograaf Soesterduinen

Portretfotograaf Soesterduinen : Tijdens een heerlijk zonnig weekend eind mei ging ik op stap met deze leuke familie. We spraken af bij de Soesterduinen in Soest. Een prachtig gebied met genoeg verschillende plekken voor een leuke variatie aan foto’s.

Voor een vooral ontspannen sfeer zijn we eerst gewoon een eindje gaan wandelen en hebben we de kinderen hun gang laten gaan. De regel “2 = nee” is voor de meeste 2-jarigen wel van toepassing, maar al heel snel werd 2 = ja en moest hij ook breed lachend en juichend op de foto.

Portretfotograaf Soesterduinen | Spontane foto’s

Na ongeveer 1 uurtje fotograferen, zijn we richting de ingang van de Soesterduinen gelopen. Daar is namelijk ook een kleine speeltuin! Vinden de kids leuk.

Wil je ook meer weten over de verschillende mogelijkheden voor familiefoto’s? Hoe gaat het in z’n werk? Wat zijn de mogelijkheden qua aantal foto’s en eventueel een album? Overige tips etc!  Klik dan even snel deze button aan voor meer info! 

Wij willen meer info!

Portretfotograaf Soesterduinen Portretfotograaf Soesterduinen Portretfotograaf Soesterduinen Portretfotograaf Soesterduinen Portretfotograaf Soesterduinen Portretfotograaf Soesterduinen Portretfotograaf Soesterduinen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date