Loveshoot Utrecht

Carly & Yannick

Loveshoot Utrecht

Als jullie gaan trouwen, dan is een loveshoot een hele goede manier om alvast te wennen aan de camera. Zo krijgen jullie gelijk een idee hoe de fotoshoot in z’n werk gaat op jullie bruiloft. En jullie krijgen ook nog korting op een loveshoot als jullie ook een trouwreportage bij mij boeken!

Tijdens een loveshoot of de fotoshoot op jullie bruiloft, geef ik zeer weinig aanwijzingen. Ik ga geen instructies geven hoe te gaan staan en hoe te kijken. Tenslotte hoeven jullie geen foto’s die alleen maar een herinnering aan de pose geven. Jullie willen graag foto’s die laten zien hoe jullie samen zijn. En geloof mij: zonder al te veel instructies, krijg je de leukste en mooiste foto’s!

Loveshoot Utrecht in de zomer

Op een mooie zomerse avond ging ik samen met Carly & Yannick op stap, die volgend jaar gaan trouwen. Zij zeiden dat ik er een klus aan zou krijgen om hun ‘normaal’ op de foto te krijgen.
Tja, wat is ‘normaal’ ? Hebben jullie altijd de grootste schik met elkaar? Dan is dat normaal. Hebben jullie aan 1 woord genoeg en zijn jullie meer ingetogen? Dan is dat normaal!

Zij hebben de grootste lol met elkaar en dat is ook goed te zien! We spraken af bij Landgoed den Treek. We zagen onderweg ook nog een klein reekalfje die naar ons toe kwam. Uiteraard hebben we het beestje met rust gelaten!

Na ongeveer 1,5 uur waren we weer terug. Een heleboel leuke foto’s verder die ze vast zullen gaan gebruiken tijdens hun bruiloft!

Alles over Loveshoots

Loveshoot Utrecht Loveshoot Utrecht Loveshoot Utrecht

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date