Loveshoot Tafelbergheide

Janneke & Edgar

Loveshoot Tafelbergheide | Janneke & Edgar

Janneke en Edgar trouwen over enkele maanden en nu was het alvast tijd voor hun loveshoot op de Tafelbergheide. Ik ken Janneke al vanaf dat zij een jaar of 8 was en wij zijn ook nog een tijdje collega’s geweest. Hoe leuk is het dat ik jaren later haar bruiloft mag vastleggen. Zij zullen gaan trouwen op een locatie waar ik altijd al graag eens een bruidsreportage zou willen doen. Welke locatie dat is, zal ik nog even voor mij houden, maar over enkele maanden vertel ik daar meer over. Als je elkaar een tijdje kent, scheelt dat natuurlijk ook tijdens de loveshoot. Het was op sommige momenten zelfs zo dat het bijna leek of we tussen al die gesprekken ook nog even aan het fotograferen waren.

Janneke en Edgar zijn een super leuk en gezellig stel. Heel relaxed ook over hun bruiloft die binnenkort plaatsvindt. Heel belangrijk ook om vooral te gaan genieten van deze dag van alle mooie momenten die gebeuren.

Voor nu: een impressie van hun loveshoot van vorige week! Als je het leuk vindt om een reactie achter te laten, dan kan dat onderaan de foto’s. Wil je ook een leuke loveshoot reserveren, omdat jullie gaan trouwen of gewoon omdat jullie super verliefd zijn of misschien omdat jullie al jaren bij elkaar zijn en ook eens mooie foto’s willen? Bel mij of stuur een bericht via het contactformulier!

Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide Loveshoot bos en heide

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date