Loveshoot Leeuwarden | Ronnie & Tianda

Ronnie & Tianda

Loveshoot Ronnie & Tianda, Leeuwarden

Eind juni was het dan eindelijk zover. De afspraak voor de loveshoot met Ronnie en Tianda hadden we vorig jaar al gepland, maar hebben we twee keer moeten verschuiven. En zo blijkt maar weer dat de derde maal scheepsrecht is.

Ronnie is mijn oud-klasgenoot van de Fotovakschool. De tijd dat wij om de zaterdag onze fotografie kunsten moesten laten zien en soms enigszins zwetend moesten afwachten of we weer onze punten binnen zouden halen tijdens assessments, ligt al weer ruime tijd achter ons. Inmiddels zijn we beiden al een tijd voor ons zelf bezig als fotograaf en waar ik mij gespecialiseerd heb in bruidsreportages en loveshoots, richt Ronnie zich op de fashion en modellen fotografie. Check eens zijn website : www.ronniejilderda.nl. Na de opleiding zijn we altijd elkaars werk blijven volgen en ondanks dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, hebben we regelmatig contact.

Inmiddels is hij gesetteld in Leeuwarden en ontstond het idee om een loveshoot te doen samen met zijn vriendin Tianda. Tianda doet ook regelmatig modellenwerk en zoals het waarschijnlijk vaker gaat als partner van een fotograaf, staat ook zij met regelmaat voor de lens van Ronnie. Tijdens de loveshoot moest Ronnie natuurlijk van plek wisselen. Dit keer niet achter de camera, maar voor de lens. Heel herkenbaar voor mij was het dan ook, dat wij als fotograaf dat vaak niet zo fijn vinden om voor de lens te staan. Maar zoals altijd, verdwijnt die onwennigheid heel snel en dus zijn we lekker gaan fotograferen in Leeuwarden.

De eerste locatie was bij de het industrieterrein de Zwette. Een locatie vol kleur, roestige deuren en half doorgeroeste trappetjes…… Fotografie is niet altijd zonder risico! Na deze locatie zijn we richting de stad gegaan. Een snelle kledingwissel in de auto en richting de Prinsentuin voor een iets romantischer setting.

Ik heb ontzettend genoten van deze mooie zomerdag waar we natuurlijk weer druk aan het praten waren over fotografie en tussendoor ook veel lol hadden tijdens het schieten van de beelden. Zo rolden Ronnie en Tianda nog bijna een woning in, omdat de voordeur niet goed in het slot zat. Het was een mooie voordeur met die rozen erom heen, dus ook die diende als achtergrond.

Geniet van de foto’s en vind je het leuk om een reactie achter te laten, dan kan dit onderaan dit blogbericht!

loveshoot Leeuwarden Prinsentuin Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette Loveshoot Leeuwarden industrieterrein de Zwette loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin loveshoot Leeuwarden Prinsentuin

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date