Loveshoot Jos & Wilma | Kootwijkerzand

Jos & Wilma

Loveshoot Kootwijkerzand, Jos & Wilma

Kootwijkerzand, wat een prachtig natuurgebied! Dit stuifzandgebied in het westelijke deel van de Veluwe was begin oktober de perfecte locatie voor de loveshoot van Jos en Wilma. Vorig jaar september ben ik in de Soesterduinen geweest voor een loveshoot; een kleinere variant op Kootwijkerzand. En hoewel ik daar niet ver vandaan woon, was ik ook nog nooit in de Soesterduinen geweest. Nu kwam ik voor het eerst in Kootwijkerzand. Het leuke aspect van fotograaf zijn is dat je op de leukste en mooiste plekken komt.

Jos en Wilma hebben de loveshoot cadeau gekregen. Wat een superleuk idee om te geven en nog leuker om te krijgen natuurlijk. Het was nog volop zomer toen wij de datum kozen voor hun loveshoot en wat hadden we geluk met het weer. Begin oktober en het was ruim 20 graden, prachtig zonlicht en een schitterende omgeving. De ideale ingrediënten voor een leuke fotoshoot. Het was in de namiddag dat wij aankwamen in Kootwijkerzand en het was er stil, heel stil. De hele vlakte hadden we voor ons zelf.

Een mooi natuurgebied, prachtig herfstweer, een superleuk en enthousiast stel : geniet van de foto’s !

Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand Loveshoot Kootwijkerzand

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date