Feel Good TentEvent – Trouwen | Zomerse bruiloft

Maartje & Arjan

Feel Good TentEvent Trouwen

FeelGood TentEvent … zoals de naam het al zegt, zo was het ook deze bruiloft. Een bruiloft in een heerlijk festivalsfeertje, kids die druk aan het schilderen waren, losgingen met boogschieten en zich compleet konden uitleven.

Wegens privacy redenen zijn er in dit blog alleen sfeerbeelden of van het bruidspaar zelf afgebeeld.

Ik begon mijn dag bij Maartje thuis tijdens de voorbereidingen en tussendoor maakte ik even een uitstapje naar Arjan, die zich welgeteld 500m verderop aan het voorbereiden was. En met 3 kids om je heen is dat gewoon lekker levendig. Na de first look gingen wij allemaal op pad naar Feel Good TentEvent in de Lage Vuursche.

Trouwen bij Feel Good TentEvent Lage Vuursche

De vrolijke BABS van de Gemeente Baarn, waar de Lage Vuursche onder valt, verzorgde de ceremonie. Heerlijk zonnig weer met een dito temperatuur, maakte deze dag gewoon compleet zoals deze zou moeten zijn. Op het grote terrein van Feel Good TentEvent kon iedereen – na de ceremonie uiteraard –  boogschieten, los gaan met schilderen, de frisbee of de ouderwetse sjoelbak.

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor een aantal speeches, borrel & taart, gevolgd door het diner. Het diner was super sfeervol aan lange tafels.

Ook deze bruiloft mocht plaatsvinden, mits iedereen een geldige QR code kon laten zien. Uiteraard hadden alle gasten dat geregeld en zo was het tijd om na een hele lange tijd van strenge regels, de voetjes weer van de vloer te laten gaan op de dansvloer!

 

Willen jullie ook meer weten over bruidsfotografie? : 

Meer info Trouwen

Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen FeelGood TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Feel Good TentEvent Trouwen Trouwalbum Bruidsfotograaf FeelGood Tentevent

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date