” Echte aanrader! Karin heeft afgelopen zomer onze bruiloft gefotografeerd en van het eerste contact tot het opleveren van het fotoboek was het super.
De voorbereiding liep soepel. Karin adviseerde goed in de keuzes die we moesten maken. Op de dag zelf was ze onzichtbaar, maar al snel na de bruiloft zagen we dat ze geen moment gemist had van de dag. Heel blij dat we voor Karin hebben gekozen. ”
Remco & Bernadet – Getrouwd in  Museum Café Gouda

Bruidsfotograaf Gouda

Trouwen jullie in de prachtige stad Gouda en zijn jullie op zoek naar een goede bruidsfotograaf, die jullie verhaal zo spontaan & authentiek mogelijk fotografeert? Een fotograaf die absoluut geen nadruk legt op geposeerde momenten of “iets dat leuk is voor de foto”.
Als bruidsfotograaf leg ik jullie liefde vast in prachtige ‘niet geposeerde’ en spontane beelden met de nadruk om écht!

En of het nu die tranen van het lachen zijn of dat gevalletje “oops” tijdens de speeches; ik fotografeer alle grote momenten en de leuke kleine daartussenin!

Check Beschikbaarheid!

Als bruidsfotograaf uit Leusden werk ik zeer vaak in Gouda  & omgeving. Van het sfeervolle Museum Cafe  tot het Oude Stadhuis!  Ook met een 2e fotograaf indien gewenst!

 

Werkwijze bruidsfotografie Gouda

Hoe zou het voor jullie zijn als jullie fotograaf zich moeiteloos onder de gasten mengt en ook nog eens mooie, authentieke foto’s maakt zonder verplicht poseren of elke keer iets opnieuw te moeten doen “voor de foto”? 

Jullie bruiloft! Dè dag, die jullie samen met familie & vrienden gaan vieren. Jullie zijn op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden zonder ‘gedoe’!

Dit kunnen jullie verwachten !
Award winning | Journalistieke bruidsfotografie

Echte momenten pakken dàt is wat ik doe. Ik vertel jullie verhaal, waarin jullie jezelf herkennen en jullie liefde voor elkaar van het scherm spat! Jullie willen de sfeer van de dag herinneren en opnieuw beleven met prachtige kleurrijke en vooral spontane foto’s!

Bruidsfotograaf Gouda

Naast diverse pakketten inclusief luxe trouwalbum is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, geheel volgens jullie wensen.

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft
  • Prachtige trouwfoto’s als backup digitaal of op een USB stick
  • Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld
  • Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastvolle stijl
  • Alle reiskosten binnen Nederland
  • Levering binnen 4 weken!

Willen jullie precies weten welk pakket het best bij jullie past of een offerte op maat?
Check snel of jullie trouwdatum nog vrij is en plan een vrijblijvend gesprek in!

 

 

Bruidsfotografie

Favoriete Bruiloften

Reviews Bruidsparen

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf.

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?

Meer over Karin

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Professional met humor
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Elke bruiloft een FEESTJE!
Contact