Bruidsfotografie Kasteel Montfoort

Ron & Inge

Om met een uitspraak van mijn oma te beginnen: ” wat een lieverds! “. Ron en Inge ontmoette ik op de trouwbeurs Weddingfair en we raakten direct in een gezellig gesprek. Enkele maanden later belde Ron mij om een afspraak te maken en ik wist gelijk weer wie Ron en Inge waren. Het kennismakingsgesprek bij mij thuis stond vol van de gezellige praat en voor wij het wisten waren er al 3 uur verstreken. Toen eindelijk hun grote dag was aangebroken, was deze gezelligheid en openhartigheid ook weer aanwezig. Marian van Veluwen, de Babs van Ron en Inge, noemde een aantal steekwoorden die dit prachtige bruidspaar zo mooi omschreef. Een daarvan was “Brigitte Kaandorp” en ik kon het niet laten om flink te grinniken achter mijn camera, want inderdaad, Inge heeft dezelfde humor als Brigitte.

Een stralende dag na een week van regen. Het moest gewoon zo zijn. Ik begon mijn dag bij het ouders van Inge en wat is het toch mooi om een vader zo ongelooflijk trots te zien als hij zijn dochter mag weggeven. De ceremonie vond plaats in de “Commanderije” in Montfoort en Babs Marian van Veluwen leidde vol enthousiasme, humor en liefde voor het bruidspaar de ceremonie. Ook zij was tijdens het kennismakingsgesprek met Ron en Inge ineens een paar uur verder. Gezelligheid kent geen tijd tenslotte!

Kasteel Montfoort

Na de ceremonie vertrokken wij naar Kasteel Montfoort voor het proostmoment en de rest van het avondprogramma. Ron en Inge wilden hun bruiloft vieren met familie en vrienden terwijl zij allemaal genoten van heerlijke hapjes, een fantastisch diner (wat heb ik daar lekker gegeten!) en een gezellige receptie. Het was een bruiloft waarbij ik ook samen met het bruidspaar en de gasten enorm heb gelachen tot buikpijn aan toe.

Ron & Inge, bedankt dat ik samen met jullie heb mogen genieten van jullie dag! Jullie zijn lieverds! 🙂

Enkele leveranciers die hebben meegewerkt aan de bruiloft van Ron en Inge:

“De samenwerking met Karin was vanaf het eerste moment (ontmoeting op bruidsbeurs) een klik. Karin geeft duidelijk aan dat ze geen doorsnee foto’s maakt maar er een journalistiek verhaal van maakt zowel in kleur als zwart/wit. Precies wat bij onze wensen aansloot.Na een zeer prettig inventarisatie gesprek bij Karin thuis hebben we gezamenlijk nog een keer de locatie bezocht paar dagen voor de bruiloft en e.e.a. nog eens doorgenomen. Op de dag zelf heeft Karin op bijzondere wijze zonder storend aanwezig te zijn alles weten vast te leggen. Onze complimenten !!Ook de afhandeling na de bruiloft van preview naar uiteindelijke oplevering album etc, is op bijzonder prettige manier verlopen.
Karin nogmaals hartelijk dank !! Je hebt onze wensen heel goed begrepen en vertaald in een schitterende reportage.”

 

Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort Bruidsfotografie Kasteel Montfoort

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date