Bruidsfotografie Franeker

Ingrid & Pieter

In de week dat ik wakker werd tussen de chaos van verhuisdozen in een nieuwe woonplaats waar ik samen met mijn vriend hopelijk de rest van ons leven met veel plezier blijven wonen, was het ook de week waarin Ingrid en Pieter elkaar het ja-woord gaven. Vroeg in de ochtend ging op stap voor deze toch wel bijzondere bruiloft. Namelijk de bruiloft van de zus van Louise, mijn collega bruidsfotograaf met wie ik een super leuke samenwerking heb. En als je zusje gaat trouwen, wil je natuurlijk ook genieten van de dag en beperk je het fotograferen tot een minimum…. 🙂

Sexbierum

Ik begon in Sexbierum bij het ouderlijk huis van Pieter. Rust en kalmte in de vroege uurtjes aldaar wat nogal een contrast was met mijn volgende locatie, namelijk het huis van Ingrid en Pieter zelf waar familie en vrienden in een super gezellige bezigheid al druk bezig waren. Luchtbedden en slaapzakken all over the place, want Friesland ligt voor velen van de gasten niet om de hoek en waren de dag ervoor al gearriveerd. Louise nam het bruidspaar mee naar de dijk voor hun fotoshoot en ik ging weer terug naar Sexbierum voor de aankomst van de gasten en de lunch.

Stadhuis Franeker & Cafe de Doelen

De ceremonie vond plaats in het prachtige stadhuis van Franeker en voor mij was het dit keer best bijzonder om mijn collega niet naast mij te hebben als fotograaf, maar nu eens te zien als getuige en daggast. Na de ceremonie vond de rest van het dagprogramma plaats in Cafe de Doelen in Franeker. Louise en ik hebben nog een klein half uurtje in de na-middag het kersverse bruidspaar gefotografeerd in het centrum van Franeker, waarna ik nog tijdens het diner en speeches ben gebleven. Na het diner was het voor mij tijd om terug te keren naar de verhuischaos en was ik al blij dat ik niet per ongeluk de verkeerde afslag nam naar mijn oude woning.

Een bijzondere bruiloft waarvan ik enorm heb genoten! Bekijk ook zeker de foto’s die Louise heeft gemaakt op haar blog, want een echte fotograaf legt natuurlijk nooit de camera aan de kant tijdens belangrijke momenten! Enjoy!

 

Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland Bruidsfotografie Franeker Friesland

Verhalende bruidsfotografie met een Ă©cht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date