Bruidsfotograaf Scherpenzeel

Emiel & Roxanne

Bruidsfotograaf Scherpenzeel

Eind augustus was ein-de-lijk de échte start van het trouwseizoen van 2021! En ik mocht beginnen in Scherpenzeel. Samen met videograaf Naomi begon ik mijn dag bij de voorbereidingen van Emiel & Roxanne. Gelukkig was de afstand tussen de 2 locaties niet ver van elkaar en kon ik even heen en weer rijden.

De first look werd geïntroduceerd met een iets grotere transportmiddel dan we normaal gewend zijn. Uiteraard met heel veel pk’s, want dat hoort op een bruiloft, maar Emiel kwam Roxanne ophalen met de vrachtwagen. Toen wij dan ook later bij de fotoshoot locatie aankwamen, gingen er wel diverse wenkbrauwen de lucht in. Dat zijn ze natuurlijk niet gewend in een natuurgebied. We hadden prachtig weer tijdens de fotoshoot. Echt hollandse luchten, heerlijke temperatuur en een klein briesje.

Trouwen bij Huize Scherpenzeel

Na de fotoshoot en de lunch was het tijd om naar Huize Scherpenzeel te gaan voor de ceremonie. Deze werd geleid door de altijd zeer enthousiaste Corinne van Vliet. Na deze ceremonie was het tijd voor zeepbubbels en een aantal groepsfoto’s voordat we naar de avondlocatie zouden gaan.

Met een geweldig cateringbedrijf, goed eten, lekkere taart en ijs …. (eigenlijk heb ik gewoon weer iets teveel gegeten )…… was het tijd voor het avondfeest. Muziek aan, lekker dansen en vooral genieten dat het eindelijk weer mocht! Nadat het feestje lekker losging was het voor mij tijd om naar huis te gaan. En wat was het top om eindelijk weer zoals vanouds te kunnen werken!

 

Leveranciers bruidsfotograaf Scherpenzeel :

Trouwambtenaar : Corinne van Vliet 

Trouwlocatie : Huize Scherpenzeel

Videograaf : Naomi Diaz 

Catering : Elstar Catering Barneveld

Bruidsfotograaf Scherpenzeel Bruidsfotograaf Scherpenzeel Bruidsfotograaf Scherpenzeel Bruidsfotograaf Scherpenzeel

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date