Bruidsfotograaf Landgoed Overcinge | Drenthe

Anja & Wim

Het eerste weekend van Juli was een druk weekend; 2 bruiloften die ik samen met Louise van Moments in Life fotografie in Drenthe zou fotograferen. Als kersverse moeder van een heerlijk mannetje had Louise mij gevraagd¬†of ik dit weekend met haar wilde samenwerken. Uiteraard! En zo zat ik ’s morgens vroeg in de auto richting Meppel.

Mijn dag begon bij Wim thuis tijdens zijn voorbereidingen. Louise startte bij Anja. Het voordeel van 2 fotografen ūüôā Wim haalde zijn prachtige bruid op bij hun eigen woning onder het toeziend oog van de ge√Įnteresseerde buren. Het regende op dat moment, maar toen wij aankwamen bij de heide van Havelte klaarde het weer op en wandelden wij met zijn vieren door het bos en de heide. Zo zag ik die dag voor het eerst – althans dat ik mij kan herinneren – een hunebed. En verwarde ik Drents met Twents…. zal ik nooit meer doen!

Landgoed Overcinge

Na de fotoshoot vertrokken wij richting Landgoed Overcinge voor een heerlijk stevige lunch en kort daarna was het dan tijd voor de ceremonie. Toen het tijd was voor het diner ging Louise naar huis, want zo’n eerste bruiloft vlak na je bevalling is natuurlijk best pittig. Ik hoor Aretha Franklin dan ook in de achtergrond, want niets meer dan r.e.s.p.e.c.t !

Ik bleef nog tot in de late uurtjes fotograferen tijdens het geweldige feest waarbij iedereen met de klanken van “Oerend Hard” helemaal los ging. Het was een geweldige bruiloft met een ontzettend lief en spontaan bruidspaar!
Bekijk ook zeker de foto’s van Louise van deze bruiloft : https://www.momentsinlife.nl/trouwfotograaf-landgoed-overcinge/

En voor deze ene keer, gewoon omdat het kan, heb ik besloten om mijn gehele blog uitsluitend met zwart wit foto’s te laten zien. Er is dus niets mis met de kleuren van je scherm! Enjoy!

Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge Bruidsfotografie Havelte Landgoed Overcinge

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date