Trouwen bij Partycentrum De MOF | Leusden

Floor & Klaas

Trouwen bij Partycentrum De Mof | Leusden

Trouwen bij Partycentrum De Mof Leusden.  In het Pinksterweekend van dit jaar (en in 2024 ook weer!) was het de eerste van meerdere bruiloften dit seizoen bij De Mof.  In theorie zou ik op de fiets naar De Mof kunnen, maar dat is natuurlijk een beetje onhandig als bruidsfotograaf.

Deze dag begon ik bij Floor haar voorbereidingen samen met haar 2 zussen en moeder. Arianne van Make-up Matters verzorgde de visagie samen met haar collega. De First-Look vond onder het toeziend oog van zussen, ouders, schoonouders en buurvrouw plaats in de achtertuin.

Daarna was het tijd voor de fotoshoot in Leusden. Maar liefst 3 (!) reetjes zagen we tussen de bomen en struiken. Bij de 3e is het gelukt om Floor & Klaas samen met dit hertje op de foto te gaan. Oké, weliswaar in de verte, maar toch gelukt!

Trouwen bij Partycentrum De Mof in het bos!

De Mof heeft 3 plekken voor de trouwceremonie : Het bos, de heide en de trouwtuin. Floor & Klaas hadden de ceremonie in het bos en trouwambtenaar Jeroen Smits  verzorgde de ceremonie. De pen om de akte te tekenen werd tijdens de ceremonie zorgvuldig gedeconstrueerd door de kleine dames. Dus dat betekende eerst een wandeling naar de auto voor een nieuwe pen. Gelukkig had Jeroen die op voorraad.

Na de groepsfoto’s vertrokken we allemaal weer terug naar De Mof voor de borrel, de kaas taart en de felicitaties. Het diner (inclusief speeches) was in het restaurant en daarna was het buiten onder de tent weer toetjes tijd (één van mijn favorieten momenten van de dag, want ik ben dol op toetjes!)

Het avondfeest liet ook niet lang op zich wachten en hier mocht ik weer samenwerken met Arnoud de Saxofonist (aanrader!) , die ik ook bij de bruiloft van Bernadet & Remco heb ontmoet. DJ Melvinwaar ik dit jaar ook meerdere keren mee heb samengewerkt, was diegene die iedereen flink liet swingen. En dat gebeurde ook, zelfs toen de bitterballen (ook die sla ik nooit over!) en snacks voorbij kwamen. Halverwege het feest was voor mij tijd om naar huis te gaan; binnen 5 minuten thuis is ook weleens leuk!

Leveranciers Trouwen bij Partycentrum De Mof :

MUAH : Make-up Matters

Kaas taart : Kaaswinkel Domburg, Putten

Hele snelle auto : Exotic Cars, Arnhem

Trouwlocatie : De MOF, Leusden

Saxofonist : Arnoud

DJ : DJ Melvin

 

 

Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden Trouwen bij Partycentrum de Mof Leusden

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date