” Echte aanrader! Karin heeft afgelopen zomer onze bruiloft gefotografeerd en van het eerste contact tot het opleveren van het fotoboek was het super.
De voorbereiding liep soepel. Karin adviseerde goed in de keuzes die we moesten maken. Op de dag zelf was ze onzichtbaar, maar al snel na de bruiloft zagen we dat ze geen moment gemist had van de dag. Heel blij dat we voor Karin hebben gekozen. ”

De Mof Trouwen Leusden | Foto’s die er toe doen!

Willen jullie spontane trouwfoto’s zoals jullie dag ook werkelijk was en voelde?

Bij Partycentrum de Mof in Leusden kunnen jullie trouwen in het bos, op de heide of in de trouwtuin. Een sfeervolle trouwlocatie met een relaxte vibe aan de rand van Leusden.

Ik laat jullie in spontane, authentieke, grappige en liefdevolle foto’s zien hoe jullie dag écht was.  Zoals die tranen van het lachen tijdens de ceremonie of dat gevalletje “oops” tijdens de speeches. Het ‘geklungel’ met de stropdassen. En natuurlijk het knalfeest in de avond! Al deze kleine & grote momenten leg ik voor jullie vast.

Datum check

Hoe het écht voelt! …

Storytelling, waardevolle trouwfoto’s van spontane momenten zonder verplicht poseren.  De Mof in Leusden is voor mij als trouwfotograaf Leusden een thuiswedstrijd.

Werkwijze

Jullie bruiloft bij de Mof! Dè dag, die jullie samen met familie & vrienden gaan vieren.

Op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden zonder ‘gedoe’?

Mijn focus is de essentie van jullie verhaal vastleggen. Hoe jullie in het leven staan, wie er belangrijk is in jullie leven en dit doe ik zonder regie of momenten in scène te zetten.

Werkwijze

Award winning | Journalistieke bruidsfotografie

Om altijd te blijven leren en mezelf te verbeteren, doe ik als fulltime bruidsfotograaf ook regelmatig mee met bruidsfotografie wedstrijden. Van de Masters tot aan Fearless Photographers.

De Mof Trouwen Leusden

Jullie zijn op zoek naar een relaxte, sfeervolle trouwlocatie. Waar jullie zowel in het bos of in de tuin kunnen trouwen. Foodtruckjes als diner en persoonlijke service van de locatie.

Dit alles kan ik voor jullie in storytelling, waardevolle trouwfoto’s vastleggen.

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

1 | Kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft

2 | Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick of download

3 | Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld

4 | Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastrijke stijl

5 | Reiskosten binnen Nederland (m.u.v. veerdiensten & parkeerkosten en het 6 uur pakket)

Willen jullie ook een ervaren, relaxte trouwfotograaf en bruiloft?

Download hier alle informatie en plan een gesprek in!

 

Prijzen

Favoriete Bruiloften

Reviews

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Laat mijn naam je niet in de war brengen! Woonachtig in Leusden – vlakbij de Mof ! – en geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen.

Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf. Inmiddels fotografeer ik al 11 jaar bruiloften en help ik bruidsparen de beste keuzes te maken voor hun mooiste dag!

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?

Laten we dan eens kennismaken!

Kennis maken