Trouwfotograaf Putten & Barneveld

Sjors & Naomi

Trouwfotograaf Putten & Barneveld

Trouwfotograaf Putten & Barneveld. Het is juni als ik ’s morgens vroeg op pad ga richting Putten. De voorbereidingen van Naomi zijn al druk aan de gang onder wakend oog van de katten. Mijn collega Ditta is vandaag als 2nd shooter aanwezig en begint bij Sjors.

De First Look vond thuis plaats terwijl de daggasten ook mochten meegenieten van dit mooie moment. Gelijk erna was het tijd voor de fotoshoot, maar omdat het nogal geregend had in de dagen ervoor, was het een beetje drassig in het bos. Niet handig voor je mooie schoenen met hak, dus niet moeilijk doen en vooral heel praktisch : de klompen gingen aan! Daar zie je namelijk niets van tijdens de fotoshoot (tenzij ik er erg veel aandacht aan besteed als Naomi even moest lopen….).

Trouwen bij Kasteel de Schaffelaar

Er werd getrouwd bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Het enige moment van de dag dat er regen was, was precies tijdens de ceremonie. Maar toen zaten we toch binnen en wederom kan ik zeggen dat ik altijd geluk heb met het weer! En hoe bijzonder is het als de opa’s & oma’s er ook nog bij kunnen zijn!

Na de ceremonie was het tijd voor taart, borrel, spelletjes en vooral genieten.

Fotoshoot kan ook later op de dag of in 2 delen

’s Avonds werden we ook nog eens getrakteerd op een mooie avond en dus gingen Lizanne – videograaf en ik nog een keer op pad met het bruidspaar in de tuinen rondom het Kasteel. En daarna was het toch echt tijd geworden voor het feest. De openingsdans was zeer geslaagd en daarna was het weer tijd voor de nodige spelletjes….. zoals beerpong.¬†De sfeer zat er toen al goed in! ūüôā

Leveranciers van deze bruiloft :

2e Fotograaf : Ditta

Videograaf : Lizanne – Storytime Media

Ceremonie spreker : Ginger Wallet

DJ : ID-DJ

Bruidstaart : Bakkerij van Dongen

Bloemen : Janique Torsius

Styling : Dana Kiks

 

Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwen bij Kasteel de Schaffelaar Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld Trouwfotograaf Putten & Barneveld

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date