Trouwen Kasteel Woerden

Dennis & Melissa

Trouwen Kasteel Woerden

Trouwen op een kasteel. Het heeft iets majestueus. Een groots entree als je met de auto aan komt rijden; gasten wachtend op de brug en de torens en gewelven in de achtergrond.  Voor kleine kinderen: die vinden dat alles totaal niet boeiend. Die gaan lekker hun ding doen. Zo ook vandaag! Maar laten we beginnen bij het begin.

Deze mooie dag eind mei begon ik samen met Marieke de videograaf. We vielen met onze neus in de broodjes; met chocolade vlokken en ander lekkers dat je als kind van oor tot oor smeert. Tot het tijd is voor de voorbereidingen en je dan toch wel die nette kleren aan moet. Iedereen was gewoon thuis. Het hele gezin. Geen moeilijk gedoe met verschillende locaties. Ideaal voor ons om alles vast te leggen, want het was alleen een kwestie van de trap op en af te lopen.

De achtertuin was de plek voor de first look voordat we richting een privé landgoed gingen voor de fotoshoot.

Trouwen Kasteel Woerden

De ceremonie in de Floris V/Ridderzaal van Kasteel Woerden was prachtig. Er was ook iets met whatsapp berichtjes uit het prille begin. (Weet dat deze express bewaard worden voor een bruiloft later ….. ).  Hond Ollie was er ook bij ….  op de bruidstaart. Als beeldje uiteraard 🙂

Een bruiloft zonder speeches  of “stukjes” ben ik nog niet tegengekomen en ook deze bruiloft was geen uitzondering. Aangemoedigd door de gasten gaven de 2 kleinsten een spetterende act voor papa en mama om daarna natuurlijk weer volledig in de ban te raken van zeepbellen en andere dingen waar je als kind blij van wordt.

Beneden in de gewelven vond het diner plaats om daarna natuurlijk een knal feest te geven. Officieel geopend met een openingsdans. En terwijl het even daarna tijd was voor mij en Marieke om te gaan, ging het feestje nog even door. Iets met een polonaise met een bijzondere route.

Leveranciers

Trouwlocatie : Kasteel Woerden

Videograaf : Marieke Filmt

DJ : DJ MC Costa

Taart : A Cake Story

Bloemen : Florale Hazerswoude

Trouwen op een kasteel !

Gaan jullie ook trouwen op een bijzondere locatie? Willen jullie beschikbaarheid checken of meer informatie ontvangen?

Alle info Bruidsfotografie

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date