Bruidsfotograaf Veenderhoeve

Ronnie & Rolinda

Bruidsfotograaf Veenderhoeve

Bruidsfotograaf Veenderhoeve. Het begon in 2019. Onze ontmoeting bij de open dag van de Veenderhoeve. Toen waren we nog druk aan het plannen voor 2020. Dat kon de ijskast in.

Vier jaar later…..

Terwijl de spreekwoordelijke mussen van het dak vielen van de warmte, was het ein-de-lijk zover! De bruiloft van Ronnie & Rolinda. Want áls je gaat trouwen, dan moet er wel een goed feest komen! En zo geschiedde….. Het was een dag van buikpijn van het lachen, klotsende oksels van de warmte (gelukkig dat de Veenderhoeve airconditioning heeft!), een geweldige familie én nog even een “kleine” swingende verrassing ’s avonds laat!

Ook een dag waar ik nog nooit zoveel kinderoppassen heb gezien. De hele familie zorgde voor de 2 kleinsten.

Jeanette van Wijk was vandaag de Babs. Een mooie ceremonie met persoonlijke geloften, een moment voor hen die niet meer bij konden zijn, een bijzonder ringen moment met hun dochter…… en een dwarsliggende hoepel van een trouwjurk.

Ik kan genoeg verhalen vertellen van deze geweldige bruiloft, maar de foto’s zeggen al meer dan genoeg! Enjoy!

Bruidsfotograaf Veenderhoeve

Meer zien van de Veenderhoeve ?

Trouwen bij Veenderhoeve

Bruidsfotograaf Veenderhoeve Bruidsfotograaf Veenderhoeve Bruidsfotograaf Veenderhoeve Bruidsfotograaf Veenderhoeve Bruidsfotograaf Veenderhoeve Bruidsfotograaf Veenderhoeve

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date