Trouwen bij Slot Doddendael

Bram & Kim

Trouwen bij Slot Doddendael

Trouwen bij Slot Doddendael in de herfst. Een buitenceremonie onder de mooie kastanjeboom. Het kan een risico zijn in het najaar om daar als bruidspaar plaats te nemen, want die kastanjes kunnen hard aankomen! Toch namen Bram & Kim het risico en wat hebben ze een prachtige na-zomerse dag gehad.

Ik begon mijn dag aan einde van de ochtend bij Slot Doddendael, waar Bram al druk bezig was met nummerplaten voor de auto die er nog opgeschroefd moesten worden. Daarna was het tijd voor alle voorbereidingen. Zowel de heren als dames hadden hun eigen ruimte. Ondanks dat het bij beiden een soort van bezige bijen-bedoeling was, ging alles super gesmeerd en ontspannen.

Na een vader/dochter moment was het tijd voor de ceremonie. De babs-voor-1 dag mocht kiezen van het bruidspaar voor de bruiloft: ceremoniemeester of trouwambtenaar zijn. Het werd dus het laatste!

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor het proost moment en konden alle kids losgaan op het springkussen. En was het voor ons tijd om de fotoshoot te gaan doen. Slot Doddendael is natuurlijk al een prachtige locatie, dus plekken genoeg voor prachtige foto’s.

Toen dit alles geregeld was, was het tijd voor borrel, dinner en om het maar goed af te sluiten : een knalfeest!

Trouwen bij Slot Doddendael Leveranciers :

DJ : Savoy Sounds

Springkussen : Typisch Joris Events

 

Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael Trouwen bij Slot Doddendael

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date