Trouwen Kasteel Hoekelum, Bennekom

Laura & Steven

Trouwen Kasteel Hoekelum | Bennekom

Trouwen op Kasteel Hoekelum in Bennekom. Een mooie september dag. De zon ging aan en weer uit en dat de hele dag door. Op deze dag trouwden Steven & Laura, die ik al eerder voor mijn camera heb gehad. Een paar maanden eerder hebben ze een loveshoot bij mij gedaan op het Wekeromse Zand. 

Ik begon mijn dag in Bennekom bij de voorbereidingen van Steven & Laura. Daarna was het tijd voor de first look in de achtertuin onder het toeziend oog van de daggasten.

Fotoshoot bij Kasteel Hoekelum

Toen de zon nog volop ‘aan’ was, hebben we mooie foto’s gemaakt op het Landgoed van Kasteel Hoekelum en daarna was het tijd voor de ceremonie die op het laatste moment toch naar binnen is verplaatst. En dat is maar goed ook, want tijdens de ceremonie begon het te regenen.

Trouwambtenaar Jeanette van Wijk van de Gemeente Ede was vandaag de Babs. En zoals ook echt bij Steven & Laura past, was deze ceremonie met de nodige humor. …. vooral die geloften…. ūüôā

Na de ceremonie konden we weer naar buiten voor het taart & borrel moment. Het was weer volop zon op dat moment, al moesten we halverwege toch weer naar binnen. Het diner vond ’s avonds plaats in dezelfde zaal als de ceremonie. En toen het tijd was voor het feest, vertrokken we naar de andere zaal iets verderop. En toen…. was het tijd voor een goed feest!

Leveranciers :

Trouwambtenaar : Jeanette van Wijk

DJ : DJ Ronn Laam

Bloemen : Bloomed

Taart : Taartaholics

Bekijk meer bruiloften!
Trouwen bij Kasteel Hoekelum Trouwen bij Kasteel Hoekelum Trouwen bij Kasteel Hoekelum Trouwen bij Kasteel Hoekelum Trouwen bij Kasteel Hoekelum Trouwen bij Kasteel Hoekelum Trouwen bij Kasteel Hoekelum

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date