Trouwen bij het Dikke Torentje Eemnes

Man & Minako

Trouwen bij het Dikke Torentje Eemnes

Trouwen bij het Dikke Torentje in Eemnes. Een verborgen parel. Wat een prachtige trouwlocatie! Midden in de zomer was het de trouwdag van Man & Minako. Met familie & vrienden overgekomen uit China en Japan en natuurlijk ook uit Nederland was het een mengelmoes van talen.

Ryo de Akita kreeg ook een speciale rol als ringdrager. En als je zelf patissier bent, dan kan een mega bruidstaart natuurlijk ook niet ontbreken.

Zelf ben ik opgegroeid in het Gooi en ken ik zo ongeveer alle plekken voor een fotoshoot. Op een steenworp afstand ligt Kasteel Groeneveld met een prachtig park erom heen. En dus gingen we voor de foto’s samen met Ryo richting het park.

Na de fotoshoot was het tijd voor het diner en de speeches. De theeceremonie was een belangrijk moment bij deze bruiloft. En die dag leerde ik ook dat Mandarijn en Kantonees zodanig verschilt, dat er iemand nodig was voor de vertaling.

De maar liefst 6 lagen tellende bruidstaart – die overigens ook geweldig smaakte! – was het toetje van de avond. Die ik natuurlijk niet kon overslaan. .. 🙂

Trouwleveranciers Trouwen Dikke Torentje:

Videograaf : Memory Lane Films

Bruidstaart : Patisserie Remy – Blaricum

Trouwlocatie : Dikke Torentje, Eemnes

Gaan jullie ook trouwen bij Het Dikke Torentje in Eemnes en nog op zoek naar een trouwfotograaf ?

Trouwfotografie Eemnes

Trouwen Dikke Torentje Eemnes Trouwen Dikke Torentje Eemnes Trouwen Dikke Torentje Eemnes Spontane trouwfoto's Trouwen Dikke Torentje Eemnes Trouwen Dikke Torentje Eemnes Trouwen Dikke Torentje Eemnes Trouwen Dikke Torentje Eemnes

Verhalende bruidsfotografie met een Ă©cht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date