Trouwen op een romantische locatie in een landelijke omgeving!

Ruiterhuys Trouwen

Buitenceremonie

Een prachtige landelijke en romantische locatie in Castricum. Het is één van mijn favoriete locaties in Noord-Holland. Is het mooi weer, dan kunnen jullie elkaar het ja-woord geven op het eilandje. Via het kleine bruggetje bereiken jullie het eilandje dat omringt is met prachtige treurwilgen. Uiteraard kunnen jullie zelf de ceremonie opstelling decoreren, maar dat kunnen jullie ook laten doen.

Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys

Binnen trouwen

Trouwen in Nederland kan natuurlijk ook betekenen dat het gaat regenen (overigens is de kans dat het de hele dag regent kleiner dan je denkt!). Bij het Ruiterhuys is dat geen enkel probleem, want jullie kunnen ook trouwen in de voormalige paardenstal. Sfeervol & romantisch ingericht een super mooie plek om elkaar het ja-woord te geven.

Ruiterhuys Bruiloft inspiratie

 

Dineren & Feesten in het restaurant gedeelte

Lekker borrelen & proosten kan zowel buiten onder de stretch tent of binnen in de feestzaal met het aansluitende terras. Voorzien van een eigen bar en toiletten. Hier kunnen jullie genieten van een zeer goed verzorgde BBQ of een buffet.

En als het ’s avonds tijd is om lekker te dansen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon in de feestzaal!

 

Trouwfotograaf Castricum Ruiterhuys

Willen jullie meer weten over de diverse mogelijkheden om jullie bruiloft te vieren bij het Ruiterhuys? Neem dan zeker contact op met het team van Het Ruiterhuys! 

Zij trouwden ook bij het Ruiterhuys

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf. Inmiddels fotografeer ik al 10 jaar bruiloften en help ik bruidsparen de beste keuzes te maken voor hun mooiste dag!

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?

Laten we dan eens kennismaken!

 

Over mij

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Professional met humor
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Elke bruiloft een FEESTJE!
Contact