Trouwfotograaf Utrecht, Botanische Tuinen

Niels & Pauline

Trouwfotograaf Utrecht – Botanische Tuinen

“Magneetjes in een bak die meteen klikten” …. 

Zo omschreven Pauline & Niels hun ontmoeting. En dit jaar zeiden ze dan ook echt officieel ‘Ja’ tegen elkaar. Ik begon deze dag in Utrecht en ik mocht eindelijk de trouwjurk zien. Pauline is namelijk de 3e generatie die deze jurk mocht dragen …. oké zonder de pofmouwen die er in de jaren ’80 opzaten; dat was too much!

De fotoshoot deden we voor de kerkelijke inzegening in de buurt van hun woning en daarna gingen we naar de prachtige Katholieke Majellakerk.

Trouwfeest bij de Botanische Tuinen in Utrecht

Een bijzondere locatie om je trouwfeest te geven is wel de kleurrijke omgeving van de Botanische Tuinen in Utrecht. Uiteraard hebben we daar ook een deel van de fotoshoot gedaan en daarna was het tijd voor borrelen, speeches en heerlijk eten.

’s Avonds speelde de band Trio Pont Neuf en werd er gedanst. En dat was precies zo’n moment dat ik mij realiseerde dat ik echt een Hollandse – totaal stijf in de heupen – persoon was. Pauline & Niels dansten de jive met een eenvoud alsof het niets is 🙂

Trouwfotograaf Utrecht leveranciers :

Trouwlocatie receptie : Botanische Tuinen Utrecht

Jazz Band : Trio Pont Neuf

Meer informatie over bruiloften bekijken ?

Bruidsfotografie informatie

 

Trouwenfotograaf Utrecht Trouwenfotograaf Utrecht Trouwenfotograaf Utrecht Trouwenfotograaf Utrecht Trouwfotograaf Utrecht

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date