Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal

Lotte & Rogers

Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal

Trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Wat een prachtige locatie! Midden in de zomer trouwden Lotte & Rogers bij deze mooie locatie. En het was ook geweldig weer, dus de ceremonie vond buiten plaats in de tuin.

Ik begon mijn dag op de locatie en was net iets eerder aanwezig dan Lotte & Rogers. Een deel van de familie had een halve wereldreis gemaakt vanuit Peru om op deze speciale dag aanwezig te kunnen zijn. Rogers kon zich beneden voorbereiden en Lotte boven. Ideaal als de voorbereidingen op één locatie plaatsvinden; ik hoefde alleen maar een paar keer de trappen op en af te rennen.

Buitenceremonie Buitenplaats Sparrendaal

Na de first look was het tijd voor een korte fotoshoot in de tuinen van Buitenplaats Sparrendaal. Ondertussen arriveerden de overige gasten en na een grande entree met de Rolls Royce was het tijd voor de ceremonie!

Deze ceremonie was voor een deel in het Nederlands, Engels en Spaans. En gelijk een tip voor als jullie internationale gasten hebben en niet iedereen Engels / Spaans of Nederlands spreekt : zorg voor de tekst van de ceremonie in de taal van de gasten, zodat ze het kunnen meelezen en kunnen volgen wat er wordt gezegd.

Na de ceremonie was het tijd voor taart, bubbels en de borrel, gevolgd door een heerlijk diner. Als je goed wilt dineren tijdens je bruiloft, dan is deze locatie echt geweldig!

’s Avonds was het natuurlijk de tijd voor het nodige danswerk ….. en met Zuid-Amerikaanse gasten op de dansvloer, beweeg ik altijd een stuk minder. Mijn Hollandse heupen bewegen immers niet zo soepel als die van hun 🙂

Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal:

Wil je meer zien bij Buitenplaats Sparrendaal ? Check dan ook eens deze herfst bruiloft:

Bekijk ook deze Herfstbruiloft bij Sparrendaal

Trouwfotograaf Buitenplaats Sparrendaal

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date