Trouwfotograaf Gouda

B & N

Trouwfotograaf Gouda

Trouwen bij het Oude Stadhuis in Gouda en WSHS!

Na 2 jaar bijna geen bruiloften en bruiloften met een hoop regeltjes, was de eerste van dit seizoen gelijk een topper! Een internationaal gezelschap met familie uit Ecuador, familie uit Nederland en vrienden uit heel Europa. Het Spaans en Engels vloog me om de oren en ik heb mogen genieten van de subtiele verschillen in hoe een bruiloft hier in Nederland wordt gevierd en hoe in Ecuador. Overigens zou ik dat best nog willen ervaren in Ecuador zelf ….. #hint.

Ik begon mijn dag in Gouda bij de voorbereidingen van de bruidegom en daarna mocht ik mij onderdompelen bij de bruid en haar familie uit Ecuador. Ik heb nog nooit mijn oren zo moeten spitsen om de Spaanse woorden te volgen. Hier en daar kan ik het nog wel een heel klein beetje volgen. Met nadruk om een heel klein beetje.

Na de first look was het uiteraard eerst tijd voor nog wat familiefoto’s om vervolgens lopend naar het Oude Stadhuis in Gouda te gaan. Dit onder het toeziend oog van vele toeristen. De ceremonie vond plaats in het Engels, Spaans en Nederlands, zodat alle aanwezigen het konden volgen. En na alle officiële dingen was het tijd voor ouderwets feliciteren. Zonder 1,5 meter afstand, mondkapjes en ander gedoe dat we in de afgelopen 2 jaar hadden. Wat was dat fijn zeg!

Relais & Châteaux Weeshuis Gouda

Na alle felicitaties was het voor het bruidspaar en mij tijd om enkele foto’s te maken in de stad Gouda. Hierna sloten wij ons weer aan bij de gasten in het WSHS. Het was tijd voor groepsfoto’s, speeches, borrelen en vriendschappen vieren. Oh en een bruiloft natuurlijk!

Het werd lang tafelen en genieten van een geweldig diner in het WSHS, toen het voor mij tijd was om te gaan. Wat een heerlijke bruiloft! Op naar een prachtig 2022!

Trouwfotograaf Gouda Locaties :

Huwelijksvoltrekking : Oude Stadhuis Gouda

Feest : WSHS, Gouda

Enthousiast geworden en wil je meer bekijken?

Nog een bruiloft in Gouda bekijken!

 

Trouwfotograaf Gouda Trouwfotograaf Gouda

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date