Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

Tim & Janinke

Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

Het is begin oktober als ik weer een mooie bruiloft mag vastleggen op een wel hele mooie locatie. Namelijk Buitenplaats Amerongen. Tim & Janinke heb ik ontmoet tijdens de Open Top Trouwlocatie Route bij de Veenderhoeve . Ik begon in Hilversum bij de voorbereidingen van Tim om vervolgens mijn weg te vervolgen naar Utrecht. Hier was Janinke aan het voorbereiden. Vanuit daar ging ik weer richting Buitenplaats Amerongen voor de first look.

Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen : first look

De first look was dit keer niet bij de voordeur of de achtertuin, maar op de prachtige locatie Buitenplaats Amerongen. Tim kon echt niet langer wachten om Janinke te zien en moest natuurlijk stiekem gluren om een hoekje ūüôā Na de first look was het tijd voor een snelle lunch in het Poortgebouw en daarna de fotoshoot. Het kasteel stond in de steigers, maar de tuinen van Buitenplaats Amerongen hebben genoeg prachtige plekken. Zoals de “bomen boog”. Daar kan je niet omheen als je daar foto’s maakt met een bruidspaar.

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie in het Koetshuis. De ceremonie werd geleid door Leonie van Zeg het met Liefde. En hoe leuk is het als familie & vrienden ook nog het woord nemen tijdens de ceremonie !

Het eind van de ceremonie betekende ook het begin van het borrel moment. Met het golfkarretje ging het bruidspaar weer terug naar het Poortgebouw waar de bruidstaart werd aangesneden en geproost op het bruidspaar. En uiteraard werd er een moment uitgetrokken voor de groepsfoto’s inclusief “gooi bruid/bruidegom de lucht in foto” ….

Vanwege de toen geldende corona maatregelen, mocht er geen feest gegeven worden, maar werd het een diner. Aan een prachtig gedekte lange tafel in het Koetshuis. Dat was ook voor mij het moment om naar huis te gaan.

Wedding Professionals die deze bruiloft verder mogelijk maakten:

Review van het bruidspaar : 

” Karin is echt een aanrader! Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een fotograaf die onze hele dag kon vastleggen. Na de kennismaking met Karin waren we gelijk overtuigd dat zij het moest gaan worden. We zijn niet zo van de extreem uitgebreide en lange foto shoots, maar gewoon lekker laten gebeuren. En hier heeft Karin de meest prachtige foto’s uit gemaakt. Alle foto’s laten prachtig zien hoe de hele dag was en geven precies het beeld waar we op hoopten. Daarnaast is Karin een ontzettend leuk persoon die graag ook tips geeft voor de rest van de trouwdag. Het fotoboek zijn we ontzettend blij mee en laat ook zien dat deze met ontzettend veel aandacht is samengesteld. Wij zijn super tevreden! ” – Tim & Janinke

Meer bruiloften bekijken?

 

Trouwalbum digitaal

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date