Loveshoot

Spontane, liefdevolle & kleurrijke foto’s van jullie samen. Gewoon omdat het kan. Binnen een uurtje met een relaxte fotograaf.

Mijn stijl? Authentieke en spontane foto’s met karakter

We houden het relaxt. Het begin kan een beetje onwennig zijn en dan stuur ik jullie een beetje, maar je zult zien dat het daarna snel vanzelf gaat. Ik laat jullie lekker jullie ding doen.

Ik ben niet van uitgebreid photoshoppen en trendgevoelige filters zijn niet mijn stijl. De werkelijkheid is mooi genoeg. Ik wil dat jullie jezelf herkennen in de beelden.

Loveshoot locatie bepalen

Deze fotoshoot draait om jullie, dus kies een locatie waar jullie iets mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Of waar jullie graag wandelen in de natuur.

Houden jullie van modern en strak? Kies dan voor een stad met mooie architectuur. Alles is mogelijk en ik denk graag mee.

Kledingkeuze 

Het voordeel van een loveshoot is dat jullie niet strak in pak hoeven. Draag de kleding waar jullie je het prettigst bij voelen. Dan heb je ook geen stress dat de jurk (zoals bij een bruiloft fotoshoot) vies wordt. Want ongemak zie je terug op een foto en dat willen we natuurlijk niet.

Ik zorg voor een ontspannen shoot. Het gaat om de spontaniteit en liefde tussen jullie. Misschien is de één iets minder ontspannen als hij of zij de ander ten huwelijk wil vragen, maar ook daar heb ik mijn trucjes voor. 

Wat kost een loveshoot?

Een loveshoot is te boeken vanaf 215,- voor 45 minuten fotografie en 8 foto’s (nabestelling mogelijk). Inclusief een online gallery waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken en downloaden.