Trouwen Landgoed de Salentein | Nijkerk

Paul & Wendy

Trouwen Landgoed de Salentein Nijkerk

Trouwen Landgoed de Salentein Nijkerk. Als er één bruiloft het geschiedenisboek van mij ingaat, dan is het deze wel. Was het niet de schoonzus van de bruid die met weeën tijdens de ceremonie aanwezig was…. dan was het wel het bloedende vingertje ’s avonds van de jongste zoon. Zelfs na 20 jaar BHV training is stromend bloed en Karin geen goede combinatie.

En laten we dan ook de “BH ruil” niet vergeten, want wat nou als je je realiseert dat de BH waar je morgens bent ingesprongen, totaal niet past bij het jurkje voor de bruiloft? Dan wordt het even maten checken en ruilen maar. Ik mocht de mijne aanhouden, wel zo fijn.

Maar dat terzijde. Wat een dag! Een bruiloft waar ik weer eens met Fiona Langerak mocht samenwerken. Paul & Wendy zochten een trouwambtenaar die vooral lekker los, spontaan en gezellig is, dus heb ik hun Fiona aangeraden. En gelukkig was de ceremonie precies zoals ze gewild hadden!

Na de ceremonie in het Prentenkabinet, was het als de bliksem een aantal groepsfoto’s maken, waar ik voor het eerst even een paar tellen moest wachten omdat er een wee weggepuft moest worden. Met “Je hebt Nu 8 minuten!” als opdracht, ging ik snel aan de slag. Een emotioneel afscheid van de aanstaande ouders volgde na deze foto’s, want de kleine jongen liet niet lang meer op zich wachten. ’s Avonds is er een prachtig mannetje geboren.

Tijdens het diner werd er natuurlijk gespeecht … en in een vingertje gesneden. Per ongeluk wel te verstaan. Maar na goede zorgen van veel dames en de locatie, kon hij ook weer door en toen was het tijd voor het feest!

Het feest werd gehouden in de Callia Lounge van Landgoed de Salentein. Wat een toffe ruimte om een feest te houden. Ook dat ging geheel los na een verrassingsdans van Wendy ! Ik kwam ook nog een oud bruidspaar van vorig jaar tegen. Via hun zijn Paul & Wendy bij mij gekomen. Hoe leuk is dat!

Leveranciers Trouwen Landgoed de Salentein :

MUAH : Jettie Hair & Make-Up

Bruidstaart : Anna van de Gebakkerij

Trouwlocatie : Landgoed de Salentein, Nijkerk

BABS : Fiona Langerak 

DJ : DJ Hylke

 

Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk Trouwen bij Landgoed de Salentein Nijkerk

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date