” Echte aanrader! Karin heeft afgelopen zomer onze bruiloft gefotografeerd en van het eerste contact tot het opleveren van het fotoboek was het super.
De voorbereiding liep soepel. Karin adviseerde goed in de keuzes die we moesten maken. Op de dag zelf was ze onzichtbaar, maar al snel na de bruiloft zagen we dat ze geen moment gemist had van de dag. Heel blij dat we voor Karin hebben gekozen. ” Remco & Bernadet

Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwen jullie in het bos of liever in een landelijke authentieke omgeving? Of misschien wel op een stoere industriële locatie zoals het Oude Magazijn? Hoe jullie het ook vieren, jullie willen prachtige, spontane foto’s vol herinneringen!

De tranen van het lachen tijdens de ceremonie of dat gevalletje “oops” tijdens de speeches. Het ‘geklungel’ met de stropdassen. Al deze kleine & grote momenten leg ik voor jullie vast.

Check Beschikbaarheid

Als bruidsfotograaf ben ik graag aanwezig als 1 van jullie gasten. Afhankelijk van jullie wensen, kom ik samen met een 2e professionele bruidsfotograaf en pakken wij al die momenten die belangrijk zijn, terwijl jullie ongestoord van jullie dag genieten!

Werkwijze trouwfotografie

Hoe zou het voor jullie zijn als jullie fotograaf zich moeiteloos onder de gasten mengt en ook nog eens mooie, authentieke foto’s maakt zonder verplicht poseren of elke keer iets opnieuw te moeten doen “voor de foto”? 

Jullie bruiloft! Dè dag, die jullie samen met familie & vrienden gaan vieren. Jullie zijn op zoek naar een goede trouwfotograaf die alle momenten – groot & klein – vastlegt in mooie, spontane en unieke beelden zonder ‘gedoe’!

Dit kunnen jullie verwachten !

Award winning | Journalistieke bruidsfotografie

Echte momenten pakken dàt is wat ik doe. Ik vertel jullie verhaal, waarin jullie jezelf herkennen en jullie liefde voor elkaar van het scherm spat! Jullie willen de sfeer van de dag herinneren en opnieuw beleven met prachtige kleurrijke en vooral spontane foto’s!

Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwfotograaf Amersfoort

Naast diverse pakketten inclusief luxe trouwalbum, is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, geheel volgens jullie wensen.

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

1 | Vrijblijvend kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft

2 | Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick of download

3 | Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld

4 | Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastrijke stijl

5 | Reiskosten binnen Nederland

 

 

 

Check jullie datum!

Favoriete Bruiloften

Reviews bruidsparen

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

“BETROKKEN, SPONTAAN, ENTHOUSIAST & PROFESSIONEEL!”

Ik ben Karin, geboren en getogen in het “Gooise Reservaat” in het dorp Huizen. Reislustig en altijd geïnteresseerd in mensen. Ooit wilde ik culturele antropologie studeren, maar dat werd toch een toerisme opleiding. Ik werkte jaren in Amsterdam op een reisbureau, om later een switch te maken naar bruidsfotograaf.

Bruidsparen mooie herinneringen geven zin de vorm van prachtige foto’s. Dat is wat ik het liefste doe. Vooral ongedwongen op de dag zelf, geen moeilijk gedoe met poseren en ik zal ook nooit vragen of jullie iets opnieuw willen doen “voor de foto”. Ik documenteer jullie bruiloft gewoon zoals alles gebeurt!

Willen jullie prachtige kleurrijke foto’s van alle momenten van jullie bruiloft? En een gezellige bruidsfotograaf, die voor een ontspannen sfeer zorgt? Vinden jullie toffe foto’s van spontane momenten het belangrijkst?

Meer over Karin

Beschikbaarheid checken? Boeken of meer informatie ?

1 | Spontane & pure trouwfoto’s
2 | Snelle levering 
3 | Oprecht betrokken Professional
4 | Onopvallend aanwezig
5 | Elke bruiloft een FEESTJE!
6 | Vrijblijvend kennismaken!
Contact met Karin