Bruidsfotograaf Montfoort

Trouwen jullie het liefst in een landelijke omgeving ? Of misschien wel op een stoere industriële locatie? Hoe jullie het ook vieren, jullie willen de beste bruidsfotograaf van Utrecht.
Als bruidsfotograaf leg ik jullie liefde vast in prachtige echte en spontane beelden. En of het nu die tranen van het lachen zijn of dat mooie moment tussen jullie tijdens de first look; ik fotografeer alle grote momenten en de leuke kleine daartussenin! Storytelling awardwinning foto’s zonder al teveel (of helemaal niet) geposeerde momenten!

Als bruidsfotograaf werk ik zeer vaak in Utrecht en omstreken. Van een heerlijke authentieke sfeer zoals bij de Kasteel Montfoort of het mooie Buitenplaats Kameryck in Woerden. Ook met een 2e fotograaf indien gewenst!

Werkwijze trouwfotografie

Echte momenten die laten zien wie jullie écht zijn en zoals jullie deze willen herinneren.
Nu en in de vele mooie jaren later in jullie huwelijk!

Als trouwfotograaf ben ik graag aanwezig als 1 van jullie gasten. Enthousiast en met veel liefde leg ik alle mooie momenten van jullie dag vast zonder opvallend te werk te gaan. Ik hou van de journalistieke stijl in de trouwfotografie. Dit betekent dat ik geen momenten in scène zet en alles vastleg zoals het gebeurt.

Echte momenten pakken dàt is wat ik doe. Ik vertel jullie verhaal, waarin jullie jezelf herkennen en de persoonlijke band tussen jullie van het scherm spat.

Bruidsfotograaf Montfoort

Naast diverse pakketten inclusief luxe trouwalbum is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen, geheel volgens jullie wensen.

Iedere bruidsreportage is in ieder geval inclusief:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek & 2 gesprekken voor én na jullie bruiloft
  • Prachtige trouwfoto’s als backup op een USB stick
  • Een handgemaakt trouwalbum die in overleg met jullie wordt samengesteld
  • Professionele nabewerking in een kleurrijke & contrastvolle stijl
  • Alle reiskosten binnen Nederland
  • Levering binnen 4 weken!

Check snel of jullie trouwdatum nog vrij is en plan een vrijblijvend gesprek in!

Prijzen

Zij gingen jullie voor!

Trouwfotograaf Karin Bunschoten

Enthousiast, betrokken, enorm opmerkzaam en dol op vrolijke & stoere bruidsparen, die vooral hun eigen plan trekken tijdens hun bruiloft.

Met al ruim 8 jaar ervaring en diverse (Internationale) trouwfotografie awards, fotografeer ik met humor en vooral veel liefde de beste en mooiste momenten tijdens jullie bruiloft.

Zijn jullie op zoek naar een spontane en vrolijke trouwfotograaf en willen jullie geen enkel moment missen van jullie mooiste dag?

Tof! Leuk jullie te ontmoeten!

Meer over Karin

Bruidsfotograaf Montfoort

Check jullie trouwdatum!

Vragen? Beschikbaarheid checken? Optie op jullie datum?

Vul het formulier in of stuur een mail / WhatsApp!

Contact