Trouwfotograaf Huizen

Janneke & Edgar

Trouwfotograaf Huizen | Oude Kerk & Oude Gemeentehuis

Je hebt ontspannen en dan heb je heel erg ontspannen. De bruiloft van Janneke en Edgar valt in de laatste categorie. Zelden heb ik zo’n ontspannen bruidspaar meegemaakt, die alles lekker over zich heen lieten komen tijdens hun bruiloft. Ik ken Janneke al jaren, heb zelfs met haar gewerkt, net als met haar 2 zussen. Ik begon mijn dag samen met 2nd shooter Carina die vandaag met mij mee ging bij het ouderlijk huis van Janneke. Samen met haar moeder trok ze haar prachtige bruidsjurk aan onder toch enigszins wat hilarische uitspraken, want een trouwjurk aantrekken gaat nu eenmaal soms met wat gedoe.

Nadat Edgar zijn bruid had opgehaald, vertrokken wij naar Naarden-Vesting voor de trouwfoto’s. Ook dat ging met de nodige hilariteit, want de jurk en sluier waren zo nu en dan de soepele tred van Janneke aan het dwarsbomen. De fotoshoot was heel ontspannen en toen was het tijd voor een kort bezoek aan verzorgingstehuis Voor Anker waar Janneke werkt. Te leuk om al die lieve mensen zo te zien stralen en Janneke te bewonderen!

De trouwceremonie vond plaats in het Oude Gemeentehuis van Huizen aan de Naarderstraat. Onder velen van ons Huizers nog altijd mooier dan het nieuwe Gemeentehuis. De balkonscene kon niet uitblijven en omdat we een heel ruim opgezet dagprogramma hadden, zijn we toch nog even naar het stukje heide gegaan tussen de Naarderstraat en de Nieuwe Bussumerweg voor een kleine fotoshoot.

Oude Kerk Huizen

De kerkelijke inzegening vond plaats in de mooiste kerk van Huizen, vind ik dan. Er zijn immers heel veel kerken in Huizen. Na de dienst was het tijd voor mij en Carina om afscheid te nemen van Janneke en Edgar die ’s avonds hun feest verder zouden vieren in de Boerderij in Huizen.

Enkele leveranciers die het huwelijk van Janneke en Edgar mogelijk hebben gemaakt;

  • Trouwpak Edgar : De Lange Huizen
  • Bruidsjurk Janneke: Esther’s Bruidshop
  • Babs : Ingrid Schilt
  • Bloemen : Strelitzia 
  • Taart en heerlijke cupcakes: Berdien, zus van Janneke
  • Trouwlocatie: Oude Gemeentehuis Huizen
  • Kerkelijke Inzegening: Oude Kerk Huizen

Bekijk nog meer bruiloften in Huizen : Bruidsfotograaf Huizen

bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen Bruidsfotografie Naarden-Vesting bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen bruidsfotografie Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen trouwen in de Oude Kerk Huizen

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date