Trouwfotograaf Barneveld

Dicky & Patricia

Trouwfotograaf Barneveld

Je gaat trouwen! De planning, voorbereidingen en plezier hiervan is altijd leuk … okay, meestal. Voor bruidsparen die in 2020 (en nu ook in 2021) gingen trouwen, werden de nodige aanpassingen verwacht.

Ook voor Dicky & Patricia. Twee weken voor de bruiloft moest ineens een andere locatie gezocht worden. Was er ook gedoe met de bruidsmode winkel. Gedoe & gestress wat je eigenlijk niet wilt!

MAAR! Ondanks dit gingen zij er gewoon voor. Andere locatie, planning enigszins aangepast en gewoon ervoor gaan!

Trouwen in Barneveld

Ik begon deze nazomerse dag in Barneveld bij het ouderlijk huis van Patricia.  Samen met haar dochtertje was Patricia rustig alle voorbereidingen aan het doen. Dicky haalde zijn bruid op in een prachtige Mustang en daarna gingen wij op pad voor de fotoshoot in de omgeving van Kasteel de Schaffelaar. 

De corona regels waren in september milder dan op dit moment dat ik deze blog schrijf. Maar ook in september moest iedereen zich hieraan houden en zo waren er relatief weinig gasten tijdens de ceremonie. De ceremonie vond plaats op het stadhuis van Barneveld.

Na de ceremonie gingen we allemaal naar de alternatieve locatie die op het laatste moment geregeld moest worden. En dan scheelt het als je ouders een boerderij hebben. En je op het enorme terrein erachter een tent kan neerzetten. Maar ook dit vergt heel veel planning en organisatie!

Na het diner was het tijd voor het ontvangst van de gasten die uiteraard allemaal moesten zitten aan de tafels. Dansen en feesten was vorig jaar niet toegestaan (en nu nog steeds niet!). In plaats van handen schudden en knuffels geven, werd het feliciteren met vliegenmeppers gedaan. En het is best nog een uitdaging om 2 vliegenmeppers elkaar te laten raken! … de meesten gaan namelijk mis! 🙂

Na een aangepaste openingsdans van het kersverse bruidspaar was het voor mij tijd om naar huis te gaan. En ondanks alle aanpassingen en regeltjes die van toepassing waren, was ook deze dag super leuk! Het draait uiteindelijk om het bruidspaar; hun liefde die zij samen vieren met familie & vrienden!

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Beschikbaarheid checken?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date