Bruidsfotograaf Naarden

F & J

De Grote Kerk in Naarden stond op mijn bucketlist voor een bruidsreportage en deze kan nu van mijn lijstje af! F & J vroegen mij om hun kerkelijke inzegening vast te leggen en natuurlijk wilde ik dat maar al te graag doen. De Grote Kerk van Naarden is werkelijk prachtig!

Ik begon de avond dit keer bij Restaurant Limes waar F & J samen met hun daggasten genoten van een heerlijk diner en heerlijke bruidstaart. Een mooie zonnige avond in augustus die de perfecte achtergrond vormde voor hun korte fotoshoot. De kerkelijke inzegening in de Grote Kerk was zeer persoonlijk, integer en liefdevol. Vriendinnen en de zus van J. brachten een prachtige versie van Bette Midler – The Rose ter gehore. Loepzuiver en met die prachtige akoestiek moet ik bekennen dat ik een brok in mijn keel kreeg.

Hierna liepen wij naar Restaurant Aquavite in de voormalige Promers Kazerne in Naarden voor het proostmoment en waar ook het feest werd gehouden. Voor mij zat het er na het proostmoment alweer op en ging ik toch weer een beetje meer verliefd op mijn vak naar huis.

Geniet van de foto’s!

Diner : Restaurant Limes : https://www.restaurantlimes.nl/
Avondfeest : Restaurant Aquavite, Promers Kazerne Naarden : https://www.restaurantacquavite.nl/

Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden Trouwen in de Grote Kerk Naarden

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Check beschikbaarheid!

Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwdatum. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt! Neem contact met me op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.

Save your date