Tarieven & Pakketten Bruidsfotografie 2018

Journalistieke bruidsfotografie vanaf 1549,- inclusief luxe album! Wil je alle mogelijkheden weten? Klik dan snel op die button hieronder!

“…. Ze houdt er rekening mee wie ons dierbaar zijn en we hebben geen enkele foto gemist. Ik zou Karin iedereen aanraden omdat ze kijkt wat er past bij welk koppel of welk individu en ze weet de sfeer van de dag perfect vast te leggen, met net dat beetje extra. Elke euro dubbel en dwars waard, wacht maar als je die albums binnen hebt!!! …. “

Joost & Marlot

Pakketten Trouwfotografie

Elke bruiloft uniek in zijn eigen soort : uitbundig of ingetogen, anders dan standaard, groots gevierd of juist heel intiem met jullie beste vrienden. In een persoonlijk gesprek met jullie bekijk ik graag wat nu écht bij jullie past. We nemen dan globaal jullie dag door en vooral wie jullie zijn. Natuurlijk stel ik mezelf ook nog even voor en zal uitgebreid vertellen wat jullie van mij kunnen verwachten en hoe ik op jullie trouwdag te werk zal gaan.

De voordeelpakketten beginnen bij € 1549,- voor 6 aaneengesloten uren fotografie inclusief luxe handgemaakt trouwalbum en persoonlijke website met jullie foto’s. Elk uur extra fotografie is € 100,-.

Uiteraard wil ik jullie graag de uitgebreide prijslijst toesturen waarin de diverse trouwpakketten uitvoerig staan omschreven zodat jullie een goed idee hebben waar jullie rekening mee kunnen houden. Stuur even een berichtje via het contactformulier en de uitgebreide informatie zal binnen no-time in je mailbox verschijnen. En dan kan ik ook gelijk melden of ik nog beschikbaar ben op jullie dag.

Vooral in de maanden mei t/m september lopen de boekingen altijd snel, dus zeker een aanrader om dan snel contact op te nemen!

Elke bruidsreportage bevat in ieder geval het volgende:

  •  Een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken
  •  Mijn tijd en creativiteit tijdens jullie huwelijksdag
  •  Professionele nabewerking van de foto’s
  •  Alle geselecteerde en bewerkte foto’s als back-up op een USB Stick zonder watermerk
  •  Een persoonlijke website met wachtwoord zodat jullie de foto’s kunnen bekijken en delen met familie en vrienden
  •  Alle reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en parkeerkosten)

Je wilt toch nog jaren genieten van jullie mooiste trouwfoto’s?!

Uiteraard krijgen jullie een behoorlijke hoeveelheid foto’s digitaal op een USB stick. Handig als backup. Maar foto’s bekijken op een beeldscherm of op je mobiel is natuurlijk lang niet hetzelfde als de mooiste foto’s terugzien in een persoonlijk handgemaakt trouwalbum. De look & feel is gewoonweg heel anders. Foto’s moet je letterlijk voelen. Het moet een gevoel en herinnering teweeg brengen en wat is er nog mooier dan die foto’s bekijken in een prachtig album helemaal volgens jullie wensen!

All-In Pakketten vanaf 1549,- !