Tarieven & Pakketten Bruidsfotografie 2018

Journalistieke bruidsfotografie al vanaf 1195,- (exclusief trouwalbum). Interesse in de uitgebreide info? Klik dan snel op die button hieronder!

“…. Ze houdt er rekening mee wie ons dierbaar zijn en we hebben geen enkele foto gemist. Ik zou Karin iedereen aanraden omdat ze kijkt wat er past bij welk koppel of welk individu en ze weet de sfeer van de dag perfect vast te leggen, met net dat beetje extra. Elke euro dubbel en dwars waard, wacht maar als je die albums binnen hebt!!! …. “

Joost & Marlot

Pakketten Bruidsreportages

Een compleet pakket is te boeken vanaf  1549,- voor 6 aaneengesloten uren fotografie inclusief luxe custom made album en o.a. een persoonlijke website om de foto’s te delen met familie & vrienden.

Zonder trouwalbum is ook mogelijk natuurlijk, maar je wilt toch elke keer nagenieten van de mooiste foto’s in een prachtig handgemaakt album? Willen jullie écht alleen maar de foto’s op een usb stick, dan starten de tarieven op 1195,-.
Op het laatste moment nog uren bijboeken? Ook dat kan voor 100,- per uur. Een extra paar ogen inclusief extra camera die gebruikt worden door een 2e fotograaf voor nóg meer momenten? Geen enkel probleem! Ik werk vaak samen met een hele aardige en super gezellige fotografe die graag de extra momenten pakt!

Elke bruidsreportage bevat in ieder geval het volgende:

  •  Een kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken
  •  Mijn tijd en creativiteit tijdens jullie huwelijksdag
  •  Professionele nabewerking van de foto’s
  •  Alle geselecteerde en bewerkte foto’s als back-up op een USB Stick zonder watermerk
  •  Een persoonlijke website met wachtwoord zodat jullie de foto’s kunnen bekijken en delen met familie en vrienden
  •  Alle reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en parkeerkosten)

Je wilt toch nog jaren genieten van jullie mooiste trouwfoto’s?!

De mogelijkheden voor een luxe custom made trouwalbum zijn zeer uitgebreid! Jullie kunnen kiezen uit een legio van materialen en kleuren.

Maak het nog persoonlijker door jullie namen of trouwlogo op de cover te laten drukken! Houden jullie van luxe? Kies dan voor een fine art album met schitterende prints! Jullie foto’s komen zo echt tot hun recht!

 

 

All-In Pakketten vanaf 1549,- !