Loveshoot Amersfoort – Roxane & Joey

Roxane & Joey

Loveshoot Amersfoort – Roxane & Joey

De loveshoot van Roxane & Joey had eigenlijk de laatste van 2014 moeten zijn, maar op de dag waarop de loveshoot gepland stond, gingen de regensluizen open om pas enkele dagen later weer dicht te gaan. En dus hebben wij de loveshoot verschoven naar het begin van dit jaar. Midden in de winter, al is het meer herfst de laatste tijd.

We hadden de stille hoop dat er nog een redelijke hoeveelheid sneeuw zou liggen, maar dat was gereduceerd tot een schamel aantal sneeuwvlokjes op een stapeltje ergens tussen een paar struikjes.
Het was een prachtige middag. Zo nu en dan kwam de zon door de wolken geprikt en we zijn naar een parkje gegaan. In het begin is het altijd wat onwennig om voor de camera te staan, zo ook voor Roxane & Joey, maar het duurde niet lang voor we bij een aantal voorbijgangers een stiekeme glimlach en gegrinnik op het gezicht hadden veroorzaakt.

Na het bezoekje aan het park zijn we verder gegaan op zoek naar wat leuke plekken voor de loveshoot. Een dampende berg met houtsnippers was de gelegenheid voor wat hilarische momenten 🙂

We hebben de loveshoot iets moeten inkorten want het begon later in de middag toch weer redelijk te regenen, maar desondanks dat, is het een loveshoot geworden met geweldige spontane momenten en volop plezier en humor.

Geniet van de foto’s ! En vind je het ook leuk om een loveshoot te boeken? Bekijk dan onderaan dit blogbericht de speciale Valentijns Actie!

Wil je een reactie achterlaten? Dan kan dat onderaan dit blogbericht!

Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort Loveshoot Amersfoort

Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!
Omdat je geen enkel moment wilt missen!

Favoriete Bruiloften

Enthousiast geworden?

Stuur een bericht of bel even! Dan weten jullie gelijk of jullie datum nog beschikbaar is!

Save your date