Verhalende bruidsfotografie met een écht verhaal!

Omdat je geen enkel moment wilt missen !

 

Ongeremd enthousiast ~ authentiek ~ just me !

Ik ben Karin, bruidsfotograaf. Vrienden noemen me “Kaat”. Bruiloften fotografeer ik door heel Nederland. En daarbuiten overigens ook….

Ongeremd enthousiast als het om toffe, stoere, mooie en “out of the box” bruiloften gaat. Dol op humor & lachen, momentenvanger en storyteller. Meedenkend, persoonlijk en vooral “just me”. Dansen gaat me trouwens ook best aardig af; zelfs met camera’s in de hand. Altijd op zoek naar de mooiste en liefste momenten.

Mijn stijl : journalistiek, verhalend. Mijn beelden laten zien wie jullie zijn als persoon, jullie persoonlijke relatie en band met elkaar. Ik vertel het verhaal van jullie dag met aandacht voor de familie en vrienden en de nieuwe familie die ontstaat op jullie trouwdag. Dit alles met een minimum aan regie en geposeerde beelden. Gewoon echt, puur & persoonlijk.

Eerlijk, open, creatief, oog voor detail & professioneel! Je kan enorm met haar lachen en Karin heeft echt passie voor haar vak! Wij zijn super blij met onze prachtige trouwfoto’s. Zoveel speciale, mooie en emotionele momenten van onze dag die prachtig zijn vastgelegd!

Roxane & Joey

Karin | als persoon

Geboren en getogen in Huizen, midden in het “Gooise Reservaat”. Inmiddels verhuisd naar Leusden (naast Amersfoort).
Spontaan, eigenzinnig, nieuwsgierig, tikkeltje chaotisch soms en tegelijkertijd soms ook een controle freak 🙂
Veertig jaar en een heel klein beetje.
Samenwonend en al 10 jaar stiefmoeder van een inmiddels 14 jarige jongedame.
Koffie vind ik één van de beste uitvindingen.
Boekenwurm en Netflix fan.
Koken kan ik gewoon echt niet. Gelukkig heb ik een kok thuis.
Mijn hersens denken sneller dan ik soms kan praten, dus ik spring nog weleens van de hak op de tak. Story of a creative person!

Karin | als bruidsfotograaf

Afgestudeerd aan de Fotovakschool in 2012 en sindsdien niet meer stilgezeten.
Workshops en Masterclasses volg ik elk jaar zoals: Ralf Czogallik | Eppel Fotografie, Tyler Wirken, Jeff Ascough en Damon Pijlman | Studio Damon en Jonas Peterson. In 2017 volg ik een jaar lang privé mentoring bij één van de beste fotografen van NL van dit moment.

Karin | als jullie bruidsfotograaf

Als ik bij jullie bruiloft aanwezig ben als jullie bruidsfotograaf, dan krijgen jullie daarvoor een gezellige en spontane dame, die met jullie meedenkt.
Uitgerust met een flinke doses humor en one-liners.
Een perfectionist als het aankomt op haar werk en jullie bruiloft, die zich aanpast en meegeniet op jullie dag.
Net zo hard met jullie mee feest (ik sta altijd als 1e op de dansvloer – na de openingsdans), een traantje wegpinkt of staat te grinniken achter de camera tijdens die mooie momenten.
 Met een goed oog voor momenten zowel groot als klein zal ik jullie verhaal vertellen zonder op de dag zelf opvallend aanwezig te zijn.

Vertel eens!

Wat is jullie verhaal?

Afspraak maken of wil je checken of ik nog beschikbaar ben? Stuur even een berichtje via het contactformulier!